MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, AUTOMOBILUL ECO DE ORAS
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

AUTOMOBILUL ECO DE ORAS

AUTOMOBILUL ECO DE ORAS


poze AUTOMOBILUL ECO DE ORAS

M-112 este o masina de mici dimensiuni, excelent desenata de catre designerul spaniol Ignacio Garcia, un proiect care demonstreaza ca nu toate masinile destinate mediului urban, dar si prietenoase cu mediul înconjurator, trebuie sa arate urât. Lasând la o parte imaginea facuta de numeroasele SUV-uri pe care le vedem zilnic în Capitala, în traficul sufocant, acest mini-automobil ar putea sa devina, chiar si la noi, un înlocuitor "cool" al scuterelor.

Acest proiect nu este unul care poate fi admirat doar virtual, pentru ca exista, "în carne si oase". Mai mult chiar, a participat anul acesta la Maratonul Eco organizat de Shell, în Franta.

Participarea la competitie demonstreaza ca M-112 este cu siguranta un automobil usor si prietenos cu mediul înconjurator, dar, din nefericire, nu exista înca informatii despre motorizarea de care dispune.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, suv, concept, emisii de noxe reduse, ecologic, economic, protectia mediului inconjurator, eco-friendly, emisii reduse, consum de combustibil redus, electric, motor electric, vehicul electric, masina electrica, emisii zero, shell, m-112, maratonul eco

0 Comentarii pentru AUTOMOBILUL ECO DE ORAS


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile