MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Afacerile Automobile Dacia
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Afacerile Automobile Dacia

Afacerile Automobile Dacia


poze Afacerile Automobile Dacia

In 2006, Automobile Dacia a inregistrat un profit net de 100,6 milioane de euro si o marja operationala de 6,9% din cifra de afaceri, pe fondul cresterii accentuate a vanzarilor, influentata de succesul comercial al gamei Logan.

Fata de 2005, afacerile Automobile Dacia au avansat cu 29%, in timp ce profitul net s-a dublat.

Dacia se vinde bine Indiferent daca sunt destinate importului sau exportului, autoturismele Dacia se vand din ce in ce mai bine. Anul acesta, Automobile Dacia estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere de 10-15% a cifrei de afaceri, fata de nivelul de 1,55 miliarde euro consemnat anul trecut.

Din livrarile de autovehicule Dacia in primele 5 luni ale lui 2007 rezulta o crestere cu 8,3% fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce, in luna mai, cererea de autoturisme a crescut cu 25%.Vanzarile de vehicule comerciale usoare Dacia au revenit pe crestere, dupa nivelurile reduse de la inceputul anului, determinate de perioada intre scoaterea din productie a modelului Pick-Up si inceperea comercializarii noului model utilitar, furgonul Logan VAN.Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, dacia, statistici, vanzari, logan, dacia logan, dacia logan pick-up, logan pick-up, logan van, dacia logan van

0 Comentarii pentru Afacerile Automobile Dacia


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile