MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009

Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009


poze Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009

Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009-1 Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009-2 Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009-3

Doua dintre cele mai recente modele ale Grupului Fiat, Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta, isi împart podiumul titlului de Auto Europa 2009. Cu un total de 462 de puncte, Alfa Romeo MiTo si-a adjudecat noua titulatura, fiind urmata pe locul doi de noua Lancia Delta cu un total de 348 de puncte.

Luca de Meo, CEO Alfa Romeo Spa, a declarat cu aceasta ocazie: "Suntem foarte fericiti ca un juriu atât de specializat a recunoscut forta si modernitatea ideii de a concentra valorile marcii Alfa Romeo într-un model compact. Acest premiu prestigios reprezinta pentru noi si o prefigurare a succesului proiectului de relansare a marcii, la care lucram cu atât de multa pasiune".

Auto Europa 2009 este cea mai importanta distinctie acordata de presa italiana specializata în domeniul auto si se acorda începând din anul 1987. Premierea oficiala va avea loc în luna decembrie, în cadrul Salonului Auto de la Bologna. Marca Alfa Romeo a mai primit acest titlu de trei ori pâna în prezent (Alfa 164 -1988, Alfa Romeo 156 - 1998, Alfa Romeo 166 - 1999).

Alfa Romeo MiTo va fi lansata în România în primul trimestru al anului viitor, în timp ce noua Lancia Delta va fi prezentata publicului la începutul lunii noiembrie, 2008.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, fiat, alfa romeo, lancia, alfa romeo mito, lancia delta, delta, mito, salonul auto de la bologna

0 Comentarii pentru Alfa Romeo MiTo si Lancia Delta pe podium la Auto Europa 2009


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile