MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz

Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz


poze Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz

Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz-1 Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz-2 Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz-3
Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz-4 Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz-5

Autoklass Bucuresti Nord este prima locatie pe care Autoklass Center o inaugureaza în 2008. Deschiderea marcheaza lansarea provocarii Autoklass: Evolutie. Revolutie.

Centrul Autorizat de Vânzari si Service Mercedes-Benz din Soseaua Odai este primul din cele patru noi locatii programate de companie în 2008. Lui îi vor urma Centrul Autorizat de Vânzari Autoturisme Mercedes-Benz, din Pipera, Centrul Autorizat de Vânzari si Service Mercedes- Benz din Chitila si Centrul Autorizat de Vânzari si Service Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep si Dodge din Ploiesti.

Extinderea sustinuta a retelei, în fiecare an, alaturi de dezvoltarea unor echipe de profesionisti în centrele grupului este provocarea pe care si-o asuma Autoklass Center, în calitate de centru autorizat Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge si Ford.

„Cred ca piata auto din România a atins un moment de maturitate. Atât clientii, cât si dealerii auto, nu mai pot vorbi doar de marcile pe care le reprezinta. România se dezvolta ca parte integrata a pietei europene deschise si, a privi un dealer auto doar ca pe o afacere la nivel local, ar fi o greseala. Reteaua la nivel national, serviciile oferite, mai ales cele post-vânzare si, în primul rând, calitatea umana si profesionala a echipei sunt calea dezvoltarii reale si de calitate în industria auto. Noi am hotarât sa fim printre primii care pasesc pe aceasta cale”, a declarat Roberto Neaga, Director General Autoklass Center.

Prima locatie deschisa în acest an - Autoklass Bucuresti Nord este destinata exclusiv vânzarii de autovehicule comerciale usoare Mercedes-Benz si realizarii operatiunilor de service (mecanica, electrica si ITP) pentru camioane, autovehicule, vehicule comerciale usoare si autoturisme Mercedes-Benz. Pe o suprafata de service de 1.800 de mp, cu un numar de 20 de posturi de lucru si un stoc de piese cu o valoare de peste 200.000 de euro, centrul din Soseaua Odai nr. 373 are capacitatea de a executa lucrarile de reparatie la mai putin de 48 de ore de la momentul solicitarii. Pentru autovehiculele noi achizitionate centrul pune la dispozitie clientilor si serviciile MobilityGo.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mercedes benz, ford, mercedes, investitie, chrysler, dodge, jeep, showroom

0 Comentarii pentru Autoklass Bucuresti Nord nou showroom Mercedes Benz


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile