MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Automotive Market Forum - eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Automotive Market Forum - eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti

Automotive Market Forum - eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti


poze Automotive Market Forum - eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti

Anul 2016 se dovedete a fi unul extrem de profitabil pentru industria auto din România. Atât produccia de autovehicule, cât _i piaa de componente auto arat perspective de cre_tere, cifra de afaceri total a industriei ajungând la aproape 20 de miliarde de euro.

 

Totodat, numrul companiilor consumatoare active de servicii de externalizare este din ce în ce mai mare, apelând la servicii de outsourcing pentru scderea costurilor i pentru eficientizarea operaiunilor. Trendul cresctor se pstreaz i pentru segmentul de leasing operational, în cretere cu 10% în prima jumtate a anului, iar potenialul pieei este unul ridicat, pe fondul contextului economic favorabil i al nevoii companiilor de optimizare a costurilor.

 

În continuare, industria automotive se afl într-o dezvoltare perpetu i se orienteaz, din ce în ce mai mult, ctre outsourcing. Astfel, atât actorii care activeaz în aceast industrie, cât i partenerii de afaceri, trebuie s tie s evalueze nevoile consumatorilor, pentru a ghida strategia de afaceri în direcia corect.

 

În acest context, BusinessMark organizeaz evenimentul AUTOMOTIVE MARKET FORUM, eveniment ce va avea loc în data de 9 noiembrie la Bucureti, Hotel J.W. Marriot. Printre speakerii implicai în acest proiect se numr:

 

AUTOMOTIVE MARKET FORUM va avea loc în data de 9 noiembrie la Bucureti, Hotel J.W. Marriot.

 

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: CCIFER, ALD Automotive i Wise Finance Solutions.

 

Evenimentul are drept parteneri media: MASINI.ODAT.RO, Autoexpert, Floteauto.ro, Motor Clasic.ro, Revista Auto Test, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media i Vox Capital.

 

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza www.business-mark.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

 

Despre BusinessMark  

 

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.


AUTOMOTIVE MARKET FORUM
9 noiembrie, Bucureti
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro0 Comentarii pentru Automotive Market Forum - eveniment auto de exceptie la Hotel Marriot, Bucuresti


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile