MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE

BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE


poze BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE

BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-1 BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-2 BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-3
BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-4 BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-5 BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE-6

Ce-ati spune de o masina care poate lua diferite forme? Lucrurile complicate pot prinde viata datorita unor idei simple, asa cum o demonstreaza ultimul concept "made in BMW country". Din fotografiile de mai jos ati spune ca este vorba de mai multe masini însa v-ati însela, e doar GINA Light Visionary Model, noul concept al constructorului bavarez, fotografiat din unghiuri si în ipostaze diferite.

Vehiculul poate sa îsi schimbe chiar forma originala în mai multe moduri, anunta Worldcarfans.com. GINA poate sa faca toate acestea datorita mobilitatii oferita de materialele textile, din care este construita caroseria automobilului.

Acestea sunt asezate pe o structura metalica mobila, controlata de dispozitive electrohidraulice. Astfel, masina îsi poate schimba forma, ori de câte ori doreste soferul ei.

Numele GINA este prescurtarea denumirii "Geometry and Functions In Adaptions" ("geometrii si functii în continua schimbare"). Si mai interesant este faptul ca automobilul nu se schimba doar la exterior ci si în interior.

Este foarte putin probabil ca aceasta masina sa fie produsa în serie însa este cu siguranta un exercitiu reusit de design. GINA este construita pe platforma BMW Z8 si este posibil ca, sub capota din textile, sa se afle acelasi motor V8.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, bmw, concept, v8, motor v8, gina, bmw gina, z8, bmw z8, light visionary model

0 Comentarii pentru BMW A PREZENTAT AUTOMOBILUL DIN MATERIALE TEXTILE


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile