MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, BMW Group si PSA Peuget Citroen vor dezvolta in comun motoare pe benzina
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

BMW Group si PSA Peuget Citroen vor dezvolta in comun motoare pe benzina

BMW Group si PSA Peuget Citroen vor dezvolta in comun motoare pe benzina


poze BMW Group si PSA Peuget Citroen vor dezvolta in comun motoare pe benzina

BMW Group si PSA Peuget Citroen au semnat un acord de dezvoltare a motoarelor pe benzina


BMW Group si PSA Peuget Citroen au semnat un acord pentru o viitoare dezvoltare a motoarelor pe benzina, cu patru cilindri.


BMW Group si PSA Peugeot Citroen vor continua colaborarea pe care o au în domeniul realizarii de propulsoare. În acest sens, a fost semnat, la Paris, un acord de catre Norbert Reithofer, presedinte al Consiliului Director BMW AG, si Philippe Varin, presedinte al Consiliului Director PSA Peugeot Citroën.


Cele doua companii au fost de acord sa dezvolte urmatoarea generatie de motoare pe benzina, cu patru cilindri dispusi în linie, al caror design a fost realizat în comun si care îndeplinesc normele EU 6. În prezent, propulsorul este utilizat la mai multe modele ale marcilor MINI, Peugeot si Citroën.


De asemenea, cele doua parti au confirmat ca vor studia si alte domenii de posibila cooperare la nivelul sistemelor si componentelor, cu obiectivul de a gasi puncte comune în dezvoltarea, productia si aprovizionarea anumitor componente.


“Dintotdeauna am avut succes în cooperarea cu partenerii nostri, iar aceasta afirmatie este si mai adevarata în cazul PSA. Suntem deosebit de încântati sa continuam cooperarea pentru motoare si sa cautam noi optiuni pentru viitoare parteneriate", a declarat Reithofer.


Varin, presedintele Consiliului Director PSA Peugeot Citroën, a spus: "Acest nou acord cu BMW este o confirmare a succesului pe care îl are colaborarea dintre cele doua companii, care a produs 1,3 milioane de motoare cu începere din 2006. Sunt încrezator ca urmatoarea generatie de motoare dezvoltate în comun va atinge acelasi succes ca actuala gama".

 

 

 

 

 Vezi stiri auto despre:
bmw, citroen, peugeot, bmw group, psa peugeot citroen

0 Comentarii pentru BMW Group si PSA Peuget Citroen vor dezvolta in comun motoare pe benzina


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile