MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, CS Sport Sedan produs de BMW victima a crizei financiare
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

CS Sport Sedan produs de BMW victima a crizei financiare

CS Sport Sedan produs de BMW victima a crizei financiare


poze CS Sport Sedan produs de BMW victima a crizei financiare

CS, autovehiculul care se presupune ca ar fi trebuit sa-i ofere lui BMW un rival demn pentru Mercedes CLS, Porsche Panamera sau Maserati Quatroporte, a cazut victima problemelor economice cu care se confrunta constructorul bavarez. Astfel, BMW CS Concept nu va vedea niciodata lumina zilei ca versiune produsa în serie.

Anuntul a fost facut în timpul unei conferinte în care oficialii companiei germane au declarat: "BMW nu va mai produce o versiune de serie a conceptului CS deoarece acest automobil nu satisface cerintele interne pentru o îmbunatatire a situatiei financiare". Cu alte cuvinte, introducerea în productia de serie a conceptului prezentat anul trecut nu ar aduce profitabilitatea pe care BMW o pretinde în aceste momente de la modelele sale.

Din fericire, alte proiecte ale grupului bavarez nu vor fi afectate de strategia de reducere a costurilor. Astfel, procesul de productie a noilor concepte X1 SUV, Seria 7 Active Hybrid, X6 Active Hybrid si MINI Crossover va continua conform planurilor.Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, bmw, mercedes, concept, productie, mini, porsche, crossover, bmw x1, maserati, x1, panamera, porsche panamera, cls, mercedes cls, quattroporte, maserati quattroporte, cs sport sedan, bmw sport sedan, seria 7 active hybrid, bmw seria 7 active hybrid, x6 active hybrid, bmw x6 active hybrid, mini crossover

0 Comentarii pentru CS Sport Sedan produs de BMW victima a crizei financiare


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile