MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva

Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva


poze Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva

Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva-1 Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva-2

La Salonul Auto de la Geneva, Volkswagen Autovehicule Comerciale prezinta Caddy 4MOTION cu ampatament lung

• Caddy cu tractiune integrala adaptat perfect la rularea pe carosabile cu conditii dificile

Bucuresti, 02 martie 2009 – Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din acest an, Volkswagen Autovehicule Comerciale va prezenta o versiune pentru fiecare model de succes din seriile Caddy si T5 Multivan.

Caddy 4MOTION se remarca în special prin tractiunea oferita, precum si prin pozitia unica la nivelul segmentului sau.

Modelul versatil Caddy 4MOTION, lansat recent, cu tractiune integrala permanenta satisface exigentele formulate de numerosi clienti din regiunile montane. Puterea modelului Caddy 4MOTION este distribuita cu ajutorul cuplului Haldex de ultima generatie, cu sistem electronic de control.

Caddy 4MOTION este propulsat de un motor turbodiesel cu patru cilindri care dezvolta 77 kW (105 CP) si cuplu motor maxim de 250 newton-metri. Propulsorul economic TDI este disponibil în versiunea standard cu o cutie de viteze cu 6 trepte si filtru de particule de motorina (DPF), respectând standardele de emisii impuse de norma euro 4. Combinatia dintre TDI, DPF si 4MOTION asigura un consum foarte redus de carburant de numai 6.6 sau 6.7 litri de motorina la 100 km pentru versiunile "Kombi", respectiv "Life". Aceasta înseamna ca, din punct de vedere teoretic, este posibila parcurgerea unei distante de aproape 900 km cu un singur plin (60 litri).

Volkswagen Autovehicule Comerciale a proiectat modelul Caddy cu tractiune integrala special pentru clientii persoane juridice si fizice care utilizeaza acest model în mod frecvent în regiunile montane sau care trebuie sa conduca în conditii atmosferice nefavorabile pe carosabil neconsolidat. Pentru persoanele private, modelul se adreseaza soferilor modelului Caddy care efectueaza deplasari pe teren accidentat, necesitând astfel un autovehicul cu caracteristici optime ale sistemului de tractiune.

Volkswagen Autovehicule Comerciale ofera modelul Caddy 4MOTION în trei versiuni de echipare: "Furgon", "Kombi" si "Life". Preturile încep de la 17.104,00 euro (fara TVA) pentru versiunea Furgon si 19.278,00 euro pentru Life (inclusiv TVA). Ambele oferte includ ESP si sistem de asistenta la pornirea în rampa în dotarea standard.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, volkswagen, vw, pret, salonul auto de la geneva, tdi, esp, dpf, caddy, pret volkswagen, pret vw, vw caddy 4motion, volkswagen caddy 4motion, caddy 4motion, vehicul comercial, vehicul utilitar, t5 multivan, volkswagen t5 multivan, vw t5 multivan, pret volkswagen caddy 4motion, pret vw caddy 4motion

0 Comentarii pentru Caddy 4MOTION la Salonul Auto de la Geneva


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile