MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati

Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati


poze Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati

Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati-1 Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati-2

Bucuresti, 22 Decembrie 2008. Caravana Chevrolet si-a anuntat zilele trecute intentia de a bucura cu daruri cât mai multi copii neajutorati.

Vedeta care a raspuns cu entuziasm acestei initiative a fost Adela Popescu, ea oferindu-se cu mare bucurie sa faca o surpriza placuta micutilor, fiind prezenta la serbarea lor.

Caravana a pornit astazi dimineata împreuna cu Adela catre Complexul „Sf. Spiridon”, unde a fost asteptata cu bucurie de copiii adunati în jurul bradului, în asteptarea Mosului.

Complexul „Sf. Spiridon” este un serviciu cu statut unic pe raza sectorului 4, având în componenta 15 apartamente de tip familial.

Aici au fost primiti într-un climat familial, de catre personalul de specialitate, 90 de copii si tineri din familii cu posibilitati materiale reduse sau abandonati.

Serbarea copiilor a demarat cu veselie si entuziasm, mai ales ca micutii s-au bucurat de un auditoriu numeros si au avut surpriza sa-si sustina spectacolul în fata Adelei Popescu.

Pe fetele micutilor s-a citit bucuria când au deschis cadourile Chevrolet si cand au primit-o în mijlocul lor pe Adela, de care s-au despartit cu greu.

Pentru General Motors aceasta nu este prima actiune de acest gen, pe plan european, marca Chevrolet fiind deja binecunoscuta prin proiectele „Copii pentru copii”.

„M-am bucurat sa aflu ca Chevrolet a organizat numeroase actiuni de acest gen si ca astfel de evenimente au bucurat multi copii, nu numai de sarbatori” a declarat Adela Popescu.

„Sa daruiesti din suflet este un lucru deosebit. Iubesc sa aduc zâmbetul pe buzele copiilor, cred ca este unul din cele mai frumoase lucruri” a adaugat vedeta.

Serbarea s-a terminat cu veselia copiilor în jurul bradului, primind cadouri de la reprezentantii Chevrolet si de la protagonista „Îngerasilor”.

Chevrolet îsi propune sa mareasca numarul actiunilor dedicate copiilor si tinerilor pentru 2009. În acest sens un nou proiect va fi anuntat în luna ianuarie, proiect ce este menit sa ofere suport tinerelor talente din România.
Vezi stiri auto despre:
masini, chevrolet, gm, general motors, marketing, caravana, eveniment caritabil, caravana chevrolet

0 Comentarii pentru Caravana Chevrolet a adus bucurie copiilor neajutorati


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile