MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Citroen C Elysee un nou model pentru China
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Citroen C Elysee un nou model pentru China

Citroen C Elysee un nou model pentru China


poze Citroen C Elysee un nou model pentru China

Citroen C Elysee un nou model pentru China-1 Citroen C Elysee un nou model pentru China-2

Citroën a prezentat pe 8 aprilie 2008 la Pekin, un nou model, C-Elysée. Avand la baza modelul Elysée, acesta prezinta numeroase evolutii in ceea ce priveste stilul, calitatea si tehnologia.

C-Elysée vine in completarea gamei de vehicule produse in China de Dong Feng Peugeot Citroën Automobiles (DPCA) si compusa din: C2, Fukang, Xsara Picasso si C-Triomphe. Acestor modele li se alatura si C4 coupé, C5 berlina si C6, produse si importate din Europa.

C-Elysée isi dovedeste de la prima vedere apartenenta la marca Citroën, prin partea frontala expresiva si contemporana, incadrandu-se perfect in categoria ultimelor realizari Citroën.

C-Elysée a beneficiat de un numar de peste 300 de imbunatatiri, in toate domeniile perceptibile de catre clienti.

Prin cele 3 niveluri de dotare si 5 versiuni, noua gama este disponibila cu motorizarea de 1.6i 16v. Modelul va fi prezentat publicului cu ocazia Salonului de la Pekin care-si deschide portile pe 24 aprilie si va fi comercializat ulterior.

Stil generos si modern

C-Elysée prezinta o parte frontala cu un design nou, in linia ultimelor creatii ale Marcii. Jantele noi si stopurile tridimensionale completeaza lista principalelor evolutii in termeni de stil. In ceea ce priveste habitaclul, se remarca noile scaune fata si finisajele in culori deschise.

Calitate deosebita

C-Elysée se adreseaza unei clientele in cautarea unui stil modern, unei calitati fara compromis la standarde internationale, dar la un buget moderat. Numeroasele modificari aduse modelului C-Elysée au avut ca scop sporirea calitatii percepute de catre client. De exemplu, sistemului de franare i s-a asociat un sistem antiblocare de ultima generatie. C-Elysée poate dispune de un sistem audio cu functie Bluetooth, juke-box cu 6 CD-uri si iesire USB. In plus, C-Elysée dispune de un portbagaj cu deschidere automata.

Tehnologie la dispozitia clientilor

C-Elysée beneficiaza de intreaga experienta a marcii in termeni de tehnologie: motoare performante, consum scazut, cutie de viteze manuala si automata. Suspensiile au fost modificate pentru a reduce nivelul sonor.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, citroen, citroen c5, c5, citroen c4, c4, citroen c6, citroen c2, c6, c2, salonul auto de la beijing, citroen c-elysee, xsara picasso, c-elysee, citroen xsara picasso, dong feng peugeot citroen automobiles, fukang, c-triomphe, citroen fukang, citroen c-triomphe

0 Comentarii pentru Citroen C Elysee un nou model pentru China


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile