MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors Corporation
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors Corporation

Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors Corporation


poze Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors Corporation

Dl. Roland Vardanega, Director Tehnic si membru in Consiliul Director PSA impreuna cu Dl. Osamu Masuko, Presedintele Mitsubishi Motors Corporation (MMC) au pus prima piatra la temelia viitoarei fabrici din Rusia, amplasata la Kaluga la 180 km sud-vest de Moscova.

Aceasta ceremonie s-a desfasurat in prezenta D-lui Anatoli Artamonov, Guvernatorul regiunii Kaluga si a mai multor sute de invitati.

Fabrica comuna, detinuta in proportie de 70% de grupul PSA si 30% de MMC, va incepe in 2011 productia de autovehicule Peugeot si Citroen apartinand segmentului M2 si de autovehicule SUV pentru toate cele 3 marci. Toate aceste modele vor fi destinate pietei auto din Rusia.

Uzina va avea o capacitate de productie anuala de 160 000 de unitati dintre care 110 000 unitati sunt destinate segmentului M2 si 50 000 unitati SUV.

Fabrica va avea in jur de 3 000 de angajati, iar investitia initiala a celor doi parteneri se ridica la 470 milioane euro.

Didier Aleton, fostul Director de la PSA insarcinat cu proiectul Rusia, a fost numit Director General al noii fabrici. El va asigura managementul operational al acestui proiect comun.

Pentru Dl. Roland Vardanega acest eveniment reprezinta « punctul de plecare al unui formidabil proiect industrial, de lunga durata, pentru o piata emergenta, cu un parteneriat bazat pe eficienta si profesionalism».

La randul sau Dl. Osamu Masuko a declarat ca « acest proiect reprezinta rezultatul discutiilor din ultimul an si va conduce la un schimb reciproc avantajos pentru ambele grupuri automobilistice ».
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, citroen, peugeot, suv, productie, investitie, mitsubishi, grupul psa, psa, colaborare

0 Comentarii pentru Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors Corporation


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile