MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors

Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors


poze Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors

Dl. Christian Streiff, Presedintele gupului PSA Peugeot Citroën si Dl. Osamu Masuko, Presedintele Mitsubishi Motors Corporation (MMC), au semnat un acord de colaborare pentru producerea de autovehicule Peugeot, Citroen si Mitsubishi in Rusia.

Uzina, in care vor fi asamblate, comuna pentru cele doua grupuri va fi amplasata in orasul Kaluga, la 180 km sud-vest de Moscova. Aceasta va produce atat SUV-uri pentru marcile Mitsubishi, Peugeot si Citroën cat si autovehicule Peugeot si Citroen din segmentul mijlociu, avand o capacitate totala de 160000 de unitati.

Piatra la temelia viitoarei uzine va fi pusa in data de 10 iunie 2008 la Kaluga, iar productia este prevazuta sa inceapa la inceputul anului 2011.

Aceasta colaborare raspunde cresterii inregistrate de piata auto din Rusia atat pe segmentul mijlociu care inregistreaza 50% din vanzarile din Rusia cat si pe acela al SUV-urilor care reprezinta unul din cele mai dinamice de pe piata.

In 2005, MMC si PSA Peugeot Citroën au semnat un acord de colaborare pentru productia de vehicule SUV pentru piata din Europa. Lansate pe piata europeana in 2007, acestea au inregistrat un real succes.

Acordul de colaborare marcheaza intarirea relatiilor dintre cei doi producatori auto pentru care Rusia reprezinta o zona de dezvoltare de interes prioritar.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, citroen, peugeot, suv, productie, investitie, mitsubishi, grupul psa, psa, colaborare

0 Comentarii pentru Colaborare PSA Peugeot Citroen si Mitsubishi Motors


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile