MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Comenzile Mazda au explodat dupa SIAB
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Comenzile Mazda au explodat dupa SIAB

Comenzile Mazda au explodat dupa SIAB


poze Comenzile Mazda au explodat dupa SIAB

Bucuresti, 31 octombrie 2007 – Ca urmare a cererii extraordinare înregistrate în România, noua Mazda6 va fi prezenta în showroom-uri începând cu luna decembrie. Dupa încheierea SIAB, cumparatorii s-au prezentat în numar foarte mare la reprezentantele Mazda din toata România. Astfel, în acest moment, cererea pentru modelele Mazda este mult mai mare decât stocul disponibil. Au fost înregistrate deja 230 de comenzi pentru noua Mazda2, 150 pentru CX-7 si 110 pentru Mazda3. Toate aceste comenzi vor putea fi onorate pâna la finalul lunii martie 2008.

Pentru a veni în întâmpinarea cererii, Mazda Central and South East Europe (MCSEE) – importatorul Mazda pentru România – a modificat planurile de vânzari. În consecinta, vânzarile pentru noua Mazda6 vor începe din decembrie. România se afla astfel printe putinele piete din Europa unde noul model se va lansa anul acesta.

În 2007, Mazda are ca obiectiv un numar de 1001 unitati vândute în România – considerând atât cererea, cât si stocul disponibil. În comparatie cu 2006, aceasta valoare reprezinta o crestere de 166%.

Mazda a înregistrat o crestere constanta si stabila pe parcursul acestui an, depasind vânzarile înregistrate în anul anterior (381 de unitati) înca din iulie. În noiembrie, datorita succesului înregistrat la SIAB, Mazda a reusit deja sa dubleze vânzarile din 2006. Cel mai bine vândut model este Mazda6 (242 de unitati în perioada ianuarie-octombrie 2007) urmat de Mazda3 (215 unitati).Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, mazda, mazda6, mazda2, mazda3, mazda cx-7, cx-7, siab, salonul auto de la bucuresti

0 Comentarii pentru Comenzile Mazda au explodat dupa SIAB


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile