MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers

Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers


poze Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers

Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers-1 Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers-2 Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers-3
Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers-4

Dupa ce a fost surprins în fotografii spion, în timpul filmarilor pentru filmul Transformers: Revenge of the Fallen, conceptul Corvette Sting Ray a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Chicago, anunta worldcarfans.com. Potrivit vicepresedintelui din departamentul de design al General Motors, Ed Welburn, cel care a prezentat masina la Chicago, vehiculul este considerat un studiu de design.

Conceptul Sting Ray nu mai fusese vazut pâna la prezentarea sa din orasul american, si are un design extrem care combina elemente ale actualului Corvette si cele ale modelului clasic Sting Ray, din anul 1963.

Influenta modelului din 1963 poate fi observata în special la partea posterioara specifica, si prin designul lunetei care este împartita în doua.

Nu exista deocamdata planuri pentru productia în serie a conceptului. Regizorul peliculei Transformers: Revenge of the Fallen, Michael Bay, a descoperit masina dupa ce s-a plimbat prin studiourile de design ale GM. Bay a fost atât de impresionat de vehicul încât a decis sa-i creeze un rol, doar pentru a face parte din film.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, gm, general motors, corvette, fotografii spion, salonul auto de la chicago, sting ray, corvette sting ray

0 Comentarii pentru Corvette Sting Ray masina care joaca in filmul Transformers


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile