MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti

Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti


poze Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti

Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-1 Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-2 Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-3
Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-4 Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-5 Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti-6

In seara zilei de 29 octombrie, prezentatorul Observatorului Antena 1, vedeta Lucian Mindruta, a fost victima uneia dintre capcanele drumurilor bucurestene in permanenta reconstructie. Fiind la volanul unui Volvo XC90, vedeta postului Antena 1 a cazut intr-o groapa nesemnalizata din pasajul Grozavesti, totul din cauza lucrarilor desfasurate pe soselele din capitala. Avand in vedere adancimea gropii, masina nu a mai putut fi scoasa decat cu ajutorul unei macarale care au readus-o pe roti in cateva ore.

Desi impactul cu laturile gropii a fost destul de puternic, o data ce masina a fost scoasa cu ajutorul macaralei, Lucian Mindruta a plecat catre casa la volanul SUV-ului XC90 , iar in dimineata urmatoare la constatarea facuta de catre service-ul Primus Auto, al dealerului Volvo din Bucuresti, s-a concluzionat ca masina nu a fost afectata de accident si functioneaza in perfecta stare.

In urma acestei intamplari, Volvo a confirmat inca o data pentru Lucian ca este cea mai sigura masina, chiar si in conditiile de trafic din capitala.Vezi stiri auto despre:
masini, volvo, accidente, volvo xc90, xc90, lucian mandruta

0 Comentarii pentru Cu Volvo esti in siguranta si intre capcanele din Bucuresti


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile