MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, DACIA, MARELE PERDANT AL TAXEI DE PRIMA ÎNMATRICULARE
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

DACIA, MARELE PERDANT AL TAXEI DE PRIMA ÎNMATRICULARE

DACIA, MARELE PERDANT AL TAXEI DE PRIMA ÎNMATRICULARE


poze DACIA, MARELE PERDANT AL TAXEI DE PRIMA ÎNMATRICULARE

Vânzarile Automobile Dacia a scazut cu 50% în primele trei saptamâni ale anului 2007, pe fondul confuziei generate de taxa de prima înmatriculare. „Exista un fenomen de asteptare a clarificarilor cu privire la taxa de prima înmatriculare care a condus, în primele trei saptamâni din acest an, la o scadere cu 50% a vânzarilor pe piata româneasca, însa pe noi ne salveaza exportul, care a ajuns la un nivel de peste doua ori mai mare decât cererea de pe piata interna” a declarat Constantin Stroe, vicepresedintele Automobile Dacia, citat de agentia Mediafax.

Pe de alta parte, Auto Italia Impex, importator general al marcilor Fiat, Lancia, Alfa Romeo, SsangYong, Maseratti si al motocicletelor Honda, a precizat ca nu a fost sesizata o diferenta semnificativa fata de anul precedent. „Interesul clientilor nu a scazut vizibil în primele trei saptamâni” a precizat Valeriu Pones, director de comunicare în cadrul Auto Italia Impex. Romcar, importatorul general al marcii Ford, a sustinut, de asemenea, ca nu s-au înregistrat diferente majore în cifra de vânzari, în comparatie cu anii precedenti. Sa fie, deci, vorba doar de o schimbare de orientare în preferintele pietei?

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
dacia, statistici, ford, vanzari, fiat, honda, taxa, taxa auto, alfa romeo, taxa de prima inmatriculare, taxa de poluare, lancia, ssangyong, maseratti

0 Comentarii pentru DACIA, MARELE PERDANT AL TAXEI DE PRIMA ÎNMATRICULARE


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile