MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO

DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO


poze DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO

DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO-1 DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO-2 DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO-3
DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO-4

DISTRIBUITORII MARCII SEAT DIN BUCURESTI AU ACORDAT PREMII ÎN VALOARE DE PESTE 50.000 DE EURO

• Campania promotionala „SEAT te orienteaza spre câstig” si-a recompensat clientii cu patru autoturisme SEAT Ibiza SC
• Campania s-a desfasurat în perioada 15 octombrie 2008 – 31 ianuarie 2009

Fiecare client care a achizitionat un autoturism marca SEAT pe durata promotiei a intrat automat în concurs. În cadrul campaniei desfasurate s-au acordat în total patru premii constând în autoturisme SEAT Ibiza SC. Fiecare dintre distribuitorii Alto Syncro, Metrotehnica, Porsche Bucuresti Aviatiei si Porsche Bucuresti Vest 2 a acordat câte un astfel de premiu. Valoarea totala a masinilor se ridica la suma de 50.265 de euro cu TVA inclus. Extragerea câstigatorilor de la fiecare dealership din Bucuresti a avut loc în data de 10 februarie. Cei patru dealeri si-au desemnat câstigatorii dupa cum urmeaza:

Alto Syncro
Domnul Adrian Ridiche a fost desemnat câstigatorul masinii oferite de distribuitorul Alto Syncro. Proaspat casatorit, Adrian Ridiche a achizitionat la finele anului trecut un autoturism SEAT Córdoba. El a declarat ca va pastra masina, care va fi condusa de catre sotia sa.

Metrotehnica
Dealerul Metrotehnica a acordat masina domnului Petru Luchian, care tocmai îsi achizitionase un autoturism SEAT Ibiza Fun. Fericitul posesor s-a declarat foarte surprins la aflarea vestii, întrucât la completarea talonului nu a fost foarte încrezator în sansele sale de câstig.

Porsche Bucuresti Aviatiei
Irina Radu, câstigatoarea unui SEAT IBIZA SC oferit de distribuitorul Porsche Bucuresti Aviatiei, este posesoarea unui Leòn. Doamna Radu a declarat ca prefera performantele si sportivitatea modelului Leòn, de care este foarte mândra.

Porsche Bucuresti Vest 2
Adrian Avram este numele clientului în vârsta de 26 de ani, câstigator al unui SEAT IBIZA SC acordat de catre dealerul Porsche Bucuresti Vest 2. Acesta a marturisit ca este un fan al marcii SEAT. Mai mult decât atât, la achizitionarea unui SEAT Ibiza în cinci usi, acesta nu si-a pus problema alegerii unei alte marci, întrucât s-a declarat fascinat de design-ul SEAT. Nu s-a gândit sa vânda masina câstigata, exprimându-si încântarea si încrederea ca acest premiu îi va purta noroc.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, seat, premiu, marketing, seat ibiza, seat leon, ibiza, concurs, leon, seat cordoba, cordoba, seat ibiza sc, ibiza sc, ibiza fun, seat ibiza fun

0 Comentarii pentru DISTRIBUITORII SEAT BUCURESTI ACORDA PREMII DE PESTE 50000 EURO


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile