MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Daimler Hero Motors Corporation Ltd
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Daimler Hero Motors Corporation Ltd

Daimler Hero Motors Corporation Ltd


poze Daimler Hero Motors Corporation Ltd

Autoritatile indiene au agreat asocierea dintre Daimler Trucks si Grupul Hero.

Stuttgart – Comisia pentru investitii externe a guvernului Indian (FIPB) si Consiliul Ministerului de Economie au aprobat înfiintarea Daimler Hero Motors Corporation Ltd, în urma fuzionarii Daimler Trucks si a companiei indiene Hero Group, petrecuta în primul semestru al lui 2008. Finalizarea parteneriatului va avea loc la sfârsitul lui aprilie. Mai multe detalii privind noua fuziune vor fi facute publice la momentul respectiv.

„Procesul de decizie al autoritatilor indiene a fost unul exemplar. Asteptam cu nerabdare etapa de implementare al noului joint venture germano-indian, Daimler Hero Motors Corporation“ - Andreas Renschler, membru al Comisiei de Management a Daimler si Presedinte al diviziei Daimler Trucks.

Noul parteneriat va aduce trei beneficii majore pentru Daimler: acces nemijlocit pe piata, o baza pentru extinderea ulterioara catre alte piete din regiune, un cost de productie optim si o infrastructura care va permite o productie competitiva. Prin urmare, pentru Daimler Trucks, India va deveni totodata: o piata de vânzare, centru de productie, cât si un nod pentru export.

Într-o prima faza, parteneriatul este orientat catre productia de autocamioane usoare, medii si grele, care sa întâmpine cererea pietei indiene. Autovehiculele produse vor fi variante ale autocamioanelor deja existente în portofoliul Daimler Trucks, adaptate pietei indiene.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, daimler, camioane, fuziune, piata din india, hero, daimler hero

0 Comentarii pentru Daimler Hero Motors Corporation Ltd


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile