MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Ford a inregistrat un nou record de vanzari
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Ford a inregistrat un nou record de vanzari

Ford a inregistrat un nou record de vanzari


poze Ford a inregistrat un nou record de vanzari

“Pentru noi aceasta crestere semnificativa este semnul unei orientari a pietei si clientilor catre o optiune pe termen lung. Achizitia nu se mai face doar pe baza pretului initial ci are in vedere calitatea serviciilor, elementele de relationare cu reteaua, cu service-ul”, a declarat Catalin Gavra, director general Romcar.

Cea mai importanta contributie la obtinerea acestor rezultate a avut-o Ford Focus cu 1004 de unitati vandute, in crestere cu 273,23% fata de octombrie 2006. De asemenea vanzari importante s-au inregistrat la modelele Fiesta - 490 de unitati, New Transit - 293 de unitati si Fusion - 230 unitati vandute. De la inceputul anului reteaua Romcar a vandut 16900 de autovehicule Ford.

“Atribuim rezultatele acestei cresteri eforturilor conjugate de dezvoltare a retelei si implicit a serviciilor post-vanzare la standardele Ford oferite clientilor, investitiilor efectuate in infrastructura si in pregatirea personalului si nu in ultimul rand echipei Romcar”, a mai adaugat Catalin Gavra.

Reteaua Romcar a ajuns in acest an la 26 de locatii de distributie si 24 de unitati de service care opereaza la standardele companiei, dezvoltarea retelei fiind unul din obiectivele principale ale companiei.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 13 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Ford Motor Company este unul din liderii industriei mondiale de automobile, activitatile sale de productie si distributie desfasurandu-se pe mai mult de 200 de piete, pe sase continente.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, statistici, ford, piata din romania, vanzari, vehicule utilitare, ford focus, vehicule comerciale, ford fiesta, record, focus, ford transit, fiesta, fusion, ford fusion, transit

0 Comentarii pentru Ford a inregistrat un nou record de vanzari


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile