MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, IBIZA ECOMOTIVE CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

IBIZA ECOMOTIVE CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR

IBIZA ECOMOTIVE CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR


poze IBIZA ECOMOTIVE CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR

SEAT IBIZA ECOMOTIVE, CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR 2008

Câstigator absolut cu un consum mediu de 3,8 litri la 100 km

Modelul SEAT Ibiza ECOMOTIVE a obtinut un important triumf la cea de-a zecea editie a Eco Tour, un concurs de anduranta care pune accentul pe consumul redus de combustibil. Acesta a avut loc între 13 si 19 septembrie pe continentul european iar autovehiculul spaniol nu numai ca a terminat pe primul loc la clasa “Autovehicule de dimensiuni mici echipate cu motoare Diesel”, dar a obtinut si victoria absoluta cu un consum mediu de 3,8 litri la 100 km.

La Eco Tour 2008 au participat 42 de echipe din 14 tari, dintre care Spania, Germania, Olanda si Italia. Scopul concursului a fost prezentarea avantajelor unui consum redus de combustibil. Acesta nu numai ca micsoreaza costurile, dar este benefic si pentru mediul înconjurator.

Cele 20 de marci participante au fost împartite în mai multe categorii: ”Autoturisme de dimensiuni mici”, “Autoturisme compacte” si “Masini de familie”, echipate atât cu motoare Diesel cât si cu motoare pe benzinã. Startul s-a dat la Barcelona, iar traseul a trecut prin orase precum Avignon, Lyon, Geneva, Como, Stuttgart, Luxemburg, Bruxelles, linia de sosire fiind la Haga.

Modelul SEAT Ibiza ECOMOTIVE a avut un randament deosebit, obtinând o victorie bine meritata. SEAT îsi arata astfel preocuparea pentru protectia mediului înconjurator, urmarind fabricarea unor autovehicule care sa consume putin combustibil dar care sa dezvolte în acelasi timp o putere mare.

Noul model SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi prezentat în mod oficial la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, emisii de noxe reduse, ecologic, economic, seat, protectia mediului inconjurator, eco-friendly, emisii reduse, salonul auto de la paris, consum de combustibil redus, seat ibiza ecomotive, ibiza ecomotive, eco tour 2008

0 Comentarii pentru IBIZA ECOMOTIVE CEL MAI ECONOMIC AUTOTURISM DE LA ECO TOUR


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile