MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mai tanara si mai eficienta
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mai tanara si mai eficienta

Mai tanara si mai eficienta


poze Mai tanara si mai eficienta

Mai tanara si mai eficienta-1 Mai tanara si mai eficienta-2

Urmând linia de dezvoltare a celorlalte modele, facelift-ul Clasei A se bazeaza pe grija fata de mediu si consum eficient

• Noul model Mercedes-Benz Clasa A va pasi în lumina la începutul lunii aprilie, în cadrul evenimentului “Auto Mobil International” de la Leipzig.

Datorita multiplelor inovatii aduse în domeniul eficientei, Clasa A este primul automobil compact din lume care primeste certificatul international “Design for Environment”, ca semn de recunoastere pentru grija fata de mediul înconjurator. Noua generatie demonstreaza acest fapt prin consumul redus situat între 4,9 si 8,1 litri la suta de kilometri. Din toamna acestui an, pachetul BlueEFFICIENCY pentru modelul A 160 CDI va aduce un consum de numai 4,5 litri la suta de kilometri.

Emisiile CO2 înregistrate de noul coupe, care dezvolta o putere de 60 kW/82 hp, sunt de 119 grame pe kilometru. Inovatiile aduse în slujba eficientei continua cu caroseria coborâta cu 10 mm pentru reducerea rezistentei aerodinamice si introducerea unui sistem ce converteste puterea rezultata din decelerare în energie electrica, folosita mai departe pentru a reîncarca bateria într-un stadiu optim si eficient. Functia ECO start/stop, care opreste automat motorul atunci când automobilul stationeaza, ajuta si mai mult la reducerea consumului de combustibil, economosind pâna la 9% în traficul urban. Acest sistem îsi demonstreaza eficienta mai ales în traficul aglomerat din zonele urbane. El va fi disponibil pe modele A 150 BlueEFFICIENCY si A 170 BlueEFFICIENCY, începând din toamna 2008.

La exterior, aspectul masinii a fost întinerit si echilibrat prin remodelarea farurilor din fata si prin spoilerul lat ce subliniaza latimea caroseriei. Noul model se diferentiaza si prin design-ul jantelor, variantele ELEGANCE si AVANTGARDE fiind dotate cu jante de 16 inchi din aliaj usor. Partea din spate a noului model este dominata de spoilerul lat si faruri restilizate ce se extind pe flancuri, pentru a accentua un look puternic si dinamic.

Noile materiale folosite si spatiile generoase de depozitare aduc un plus de valoare interiorului. Designerii Mercedes-Benz au folosit aluminiul, insertiile de lemn si tonuri de gri pentru un confort veritabil al pasagerilor. Toate variantele Clasei A dispun de un compartiment mare de stocare în centrul consolei si de un dispozitiv pentru pahare, între scaunele din fata.

În domeniul sigurantei, facelift-ul aduce Clasei A sistemul de faruri de frânare adaptive. În cazul frânarii de urgenta la o viteza mai mare de 50 km/h, lampile spate lumineaza intermitent, pentru a atentiona conducatorii din spate în timp util.

De la lansarea ei în 1997, Clasa A a devenit un model de referinta în segmentul compact, ca fiind un adevarat inovator si trendsetter. Siguranta exceptionala, versatilitatea zilnica si încrederea în marca Mercedes-Benz sunt punctele cheie ale acestui model. Conceptul distinct, dar versatil al Clasei A a adunat în timp peste doua milioane de soferi de la lansarea ei.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mercedes benz, mercedes, emisii de noxe reduse, ecologic, economic, protectia mediului inconjurator, eco-friendly, emisii reduse, consum de combustibil redus, facelift, cdi, clasa a, a-class, a 170 blueefficiency, mercedes benz a 150 blueefficiency, a 150 blueefficiency, mercedes benz a 160, a 160, blueeficiency, mercedes benz a 170 blueefficiency

0 Comentarii pentru Mai tanara si mai eficienta


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile