MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles

Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles


poze Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles

Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles -1 Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles -2 Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles -3

Mazda a câstigat concursul de design "Motor Sports 2025", care a avut loc la Salonul Auto de la Los Angeles. Noua companii de design din sudul Californiei si-au prezentat viziunile în privinta felului în care ar putea arata automobilul sportiv, cu zero emisii, în viitor, peste 17 ani mai precis. Mazda KAAN, conceputa de MNAO (Mazda North American Operation), a fost desemnat câstigatorul competitiei.

Conceptul Mazda a fost ales de juriu multumita felului în care este încorporata tehnologia inovatoare în designul unic al masinii. Vehiculul foloseste un sistem electroni brevetat care îi permite sa atinga viteze de pâna la 400 de kilometri pe ora, si având în acelasi timp zero emisii poluante.

Mazda KAAN este conceputa pentru a rula pe o pista de curse, pe a carei suprafata se afla un polimer special ce conduce curentul electric, vehiculul fiind alimentat în acest fel.

Designul exterior a fost inspirat de câmpurile electrice si de texturi întâlnite în natura. Este desenata în jurul puternicelor roti electrice, iar cockpit-ul functioneaza ca o capsula menita a-l proteja pe sofer.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, mazda, premiu, electric, motor electric, emisii zero, concurs, salonul auto de la los angeles, kaan, mazda kaan

0 Comentarii pentru Mazda KAAN castiga concursul de design de la Los Angeles


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile