MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mazda cel mai Bun Constructor al anului 2008 in Marea Britanie
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mazda cel mai Bun Constructor al anului 2008 in Marea Britanie

Mazda cel mai Bun Constructor al anului 2008 in Marea Britanie


poze Mazda cel mai Bun Constructor al anului 2008 in Marea Britanie

Bucuresti, 10 iulie 2008 – Mazda a obtinut premiul pentru „Cel mai Bun Constructor al anului 2008” (Best Carmaker of the year 2008), acordat de publicatia organizatiei pentru drepturile consumatorilor din Marea Britanie. Acest premiu completeaza o serie de distinctii acordate anul acesta modelelor produse de Mazda: Mazda2 “Masina Anului în Lume în 2008”, premiul EcoTest pentru Mazda6 cu motorizare pe benzina de 1,8l etc.

Acest premiu este acordat companiilor ale caror produse servesc cel mai bine interesele consumatorilor. Laudata pentru “un mix excelent între raportul calitate/pret, fiabilitate si inovatie”, Mazda a surclasat câstigatorul editiei anterioare – Toyota, precum si alti competitori renumiti. Aprecierile aduse companiei au subliniat faptul ca gama Mazda este complexa si ofera produse pentru toate gusturile, dar si performantele constructorului japonez în domeniul sigurantei, acesta realizând un pas înainte important prin intermediul modelelor nou lansate.

Mazda s-a remarcat si prin utilizarea componentelor cu greutate redusa folosite la modelele Mazda2 si Mazda6, care au facilitat reducerea consumului, compensând astfel cresterea preturilor la combustibil. În ceea ce priveste partenerii Mazda, dealerii care reprezinta compania au obtinut, conform sondajului realizat, un procentaj peste medie atât pentru serviciile de vânzari, cât si pentru activitatea de service.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mazda, toyota, premiu, mazda6, mazda2, cel mai bun constructor, best carmaker of the year

0 Comentarii pentru Mazda cel mai Bun Constructor al anului 2008 in Marea Britanie


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile