MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV

Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV


poze Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV

Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV-1 Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV-2

Bucuresti, 22 ianuarie 2008 – Mazda3 a câstigat premiul pentru cea mai fiabila masina la mâna a doua în cadrul Raportului de Calitate TUV. Locul doi în topul celor mai bune vehicule la mâna a doua în 2008 este ocupat de Mazda2.

Raportul german de calitate include 194 de modele, fiind realizate mai mult de sapte milioane de verificari. Topul are în vedere rezultatele obtinute pe baza a 160 de criterii, printre care sistemul de iluminare, sistemul electric, frâne, sasiu, sistemul de evacuare etc. Rezultatele Raportului sunt actualizate si publicate anual, fiind considerate extrem de relevante pentru posesorii de autoturisme din Europa.

Raportul de Calitate TUV 2008 mentine pe primele locuri vehicule ale constructorilor japonezi si germani. Detinatoarea medaliei de aur, Mazda3, are 1,2% rata de defectare în categoria vehiculelor cu o vechime de 2-3 ani, în timp ce Mazda2 are o rata de defectare de 1,4%. Pe locul trei se claseaza VW Golf si Ford Fusion (2,2% rata de defectare), urmate de Honda Jazz (2,3% rata de defectare).

Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România declara: „Calitatea ridicata si relatia cu clientii reprezinta elementele de baza ale brand-ului Mazda. Faptul ca Mazda a câstigat primul loc în Raportul de Calitate TUV dovedeste înca o data viabilitatea strategiei noastre”.
Vezi stiri auto despre:
masini, mazda, volkswagen, vw, ford, honda, golf, premiu, volkswagen golf, vw golf, mazda3, mazda2, masini second hand, fusion, ford fusion, honda jazz, jazz

0 Comentarii pentru Mazda3 castiga medalia de aur in topul calitatii germane TUV


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile