MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mazda6 a fost cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mazda6 a fost cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP

Mazda6 a fost cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP


poze Mazda6 a fost cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP

Bucuresti, 19 februarie 2009 – Noua generatie Mazda6 a fost cotata cu numarul maxim de stele ca urmare a testelor de siguranta efectuate de catre Euro NCAP (New Car Assessment Programme).

Începând cu acest an, Euro NCAP a implementat un nou sistem de evaluare. Conform acestuia se va acorda o singura cotatie bazata pe numarul de puncte obtinut prin intermediul a patru criterii de testare: protectia ocupantilor adulti, protectia ocupantilor copii, protectia pietonilor si asistarea oferita de sistemele de siguranta. Mazda6 este primul model al constructorului nipon testat în conformitate cu noua schema de evaluare, ceea ce confera o importanta deosebita celor cinci stele obtinute.

Cristian Rigu, Country Manager Mazda a declarat: “Prin intermediul filosofiei Sustainable Zoom-Zoom Mazda doreste sa îmbine placerea de a conduce cu performantele ridicate în ceea ce priveste siguranta si emisiile de noxe. Rezultatul înregistrat de Mazda6 la testele Euro NCAP confirma progresul companiei în aceasta directie.”

Modelul de clasa medie nu este singurul autovehicul din gama Mazda care a obtinut numarul maxim de puncte acordat de Euro NCAP. Mazda5 si Mazda2 au fost cotate cu cinci stele si punctaj maxim pentru protectia ocupantilor adulti în cadrul testelor efectuate în septembrie 2005, respectiv decembrie 2007.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mazda, euro ncap, mazda6, mazda2, mazda5

0 Comentarii pentru Mazda6 a fost cotata cu 5 stele la testele Euro NCAP


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile