MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania

Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania


poze Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania

Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-1 Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-2 Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-3
Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-4 Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-5 Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania-6

Bucuresti, 22 februarie 2008 – Mazda6 a câstigat premiul „Best Cars” 2008 la segmentul D – clasa medie. Concursul, aflat la cea de-a 12-a editie desfasurata în România, a inclus votul a peste 6.000 de cititori ai revistei „auto motor si sport”, care au ales cele mai bune masini ale anului 2008.

Pe segmentul D, Mazda6 a devansat competitori precum Volkswagen Passat si Skoda Octavia, în categoria care include autovehicule disponibile în România la preturi accesibile.

La aceeasi categorie de autovehicule, Mazda5 a câstigat încrederea unei bune parti a votantilor categoriei monovolume, fiind clasata pe locul doi, aceeasi pozitie fiind ocupata si de Mazda CX-7 la clasa off-road. SUV-ul Mazda a fost devansat doar de VW Tiguan, fiind urmat pe podium de Hyundai Santa Fe, Mitsubishi Outlander si Honda CR-V.

În cazul votului pentru care au fost luate în considerare toate autovehiculele, indiferent daca se importa sau nu în România si indiferent de pret la clasa mica Mazda2 s-a situat pe locul doi, dupa Peugeot 207, devansând câstigatorul de anul trecut al acestei categorii, Opel Corsa.

La nivel international, competitia “Best Cars” se desfasoara simultan, folosind aceeasi metoda, în 17 tari, bazându-se pe voturile a peste 240.000 de cititori. Prin acest sondaj, Motor-Presse Stuttgart realizeaza cel mai amplu proiect de cercetare de pe piata auto din Europa.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, opel, mazda, volkswagen, skoda, vw, piata din romania, peugeot, suv, hyundai, honda, premiu, mitsubishi, mazda6, skoda octavia, mazda2, octavia, opel corsa, passat, tiguan, vw tiguan, mazda cx-7, cx-7, vw passat, corsa, volkswagen passat, mazda5, outlander, mitsubishi outlander, santa fe, peugeot 207, honda cr-v, cr-v, hyundai santa fe, 207, best cars

0 Comentarii pentru Mazda6 premiul Best Cars 2008 la clasa medie in Romania


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile