MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor

Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor


poze Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor

Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor-1 Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor-2

Prin intermediul noii Clase E, Mercedes-Benz mai face un pas semnificativ în ceea ce priveste siguranta si confortul celor aflati în interiorul autoturismului. Iar pentru a testa aceste doua caracteristici, Mercedes-Benz a initiat primul test drive al simturilor.

Cine altcineva ar putea conduce acest automobil, daca nu fostul pilot de Formula 1 si câstigator de Grand Prix, Jean Alesi! În plus, pentru a masura confortul oferit de noua Clasa E, Mercedes-Benz a ales unul dintre cele mai sensibile instrumente de masura din lume: vocea incomparabila a Dianei Reeves, câstigatoare a patru premii Grammy si una dintre cele mai apreciate cântarete de jazz a timpurilor noastre.

Diana a fost invitata sa interpreteze cântecul “Better than Anything” în timpul unei calatorii la bordul noii Clase E, iar înregistrarea, alaturi de imagini ale test drive-ului, pot fi urmarite pe www.mercedes-benz.ro/ConcertInE.

Clasa E stabileste de decenii întregi standardele în confortul deplasarilor pe distante lungi si întrece nivelul deja performant al seriilor anterioare, fiind o dovada a progresului semnificativ realizat de catre inginerii de la Mercedes-Benz. Succesoare a modelului care s-a bucurat de cea mai mare apreciere în lumea întreaga, noua limuzina Clasa E este numarul unu în clasa de lux. Începând cu 1947, când modelul 170V a fost introdus ca predecesor direct al Clasei E, Mercedes-Benz a produs mai mult de 10 milioane de limuzine ce apartin acestui segment. Toate acestea transforma Clasa E în cea mai de succes limuzina business din lume.

Noua Clasa E va fi disponibila în centrele si reprezentantele autorizate Mercedes-Benz din Europa începând cu martie 2009.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mercedes benz, mercedes, formula 1, e-class, clasa e, mercedes e-class, mercedes clasa e, grand prix

0 Comentarii pentru Mercedes Benz Clasa E primul test drive al simturilor


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile