MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mercedes Benz Romania la Romanian Fashion Week
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mercedes Benz Romania la Romanian Fashion Week

Mercedes Benz Romania la Romanian Fashion Week


poze Mercedes Benz Romania la Romanian Fashion Week

Implicarea Mercedes-Benz în lumea modei este o expresie fireasca a personalitatii brand-ului.

Mercedes-Benz România va fi prezent, în perioada 8-9 mai 2008, la Romanian Fashion Week, cel mai cunoscut si longeviv eveniment de moda din România. Eleganta si stilul Mercedes-Benz îsi gasesc corespondent în colectiile celor mai cunoscuti si originali designeri români, care îsi vor prezenta creatiile pe podiumul de la Iasi.

Notiuni ca „design” si „stil” sunt tributare ambelor lumi, moda si automobilul întâlnindu-se pe marile podiumuri ale lumii în cadrul festivalurilor de moda. De peste 12 ani, Mercedes-Benz sprijina nenumarate festivaluri de moda, dintre cele mai celebre si mai apreciate la nivel mondial, ce au loc în Australia, Hong Kong, Singapore, Mexico, Venezuela, Canada, Los Angeles, Paris, Milano, Londra.
Patru orase gazduiesc, în fiecare an, renumita Mercedes-Benz Fashion Week: Berlin, New York, Los Angeles si Miami.
Anul acesta, unele dintre cele mai faimoase case de moda au stralucit pe catwalk-ul Mercedes-Benz: Calvin Klein, Carolina Herrera, Donna Karan, Ralph Lauren sau Tommy Hilfiger.
De asemenea, Mercedes-Benz va sponsoriza si Fashion Festival de la Brisbane, Australia, ce va avea loc în luna mai a acestui an.

Pentru a pecetlui legatura fireasca cu lumea modei, Mercedes-Benz a ales ca unul dintre ambasadorii sai sa fie modelul german Eva Padberg, al carui nume si a carei imagine s-au potrivit cu succes cu modelul CLC. Noul Mercedes-Benz CLC a fost dezvelit în luna ianuarie, în timpul Fashion Week de la Berlin, fiind o masina care are multe calitati în comun cu lumea modei: exclusivism, stralucire, eleganta.

Anul acesta, la Romanian Fashion Week de la Iasi, vor fi prezentate 24 de colectii ale unor talentati designeri români. Cu Romanian Fashion Week, Mercedes-Benz îsi arata înca o data entuziasmul în a sprijini si încuraja cele mai importante evenimente din lumea modei europene si nu numai.

Trofeul Mercedes-Benz va fi înmânat celei mai elegante colectii apartinând designerilor debutanti prezenti pe podiumul de la Iasi. Juriul va fi compus din jurnalistii prezenti la eveniment.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, mercedes benz, mercedes, marketing, clc, mercedes benz clc, festival de moda

0 Comentarii pentru Mercedes Benz Romania la Romanian Fashion Week


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile