MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Mobilitate urbana cu nuanta sport
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Mobilitate urbana cu nuanta sport

Mobilitate urbana cu nuanta sport


poze Mobilitate urbana cu nuanta sport

Mobilitate urbana cu nuanta sport-1 Mobilitate urbana cu nuanta sport-2 Mobilitate urbana cu nuanta sport-3

Continuand linia de design abordata in ultimul timp, Kia prezinta un extraordinar concept-car la cea de-a 79-a editie a Salonului International Auto de la Geneva, programat sa se desfasoare in perioada 5-15 martie 2009.


Kia No 3 iese din multime prin proportiile puternice, liniile dinamice, un interior modern si sofisticat si un spatiu interior generos, flexibil pentru utilizator. Masina combina fericit toate atuurile unui MPV versatil cu mobilitatea clasei urbane compacte. Kia No 3 exceleaza in special prin designul aparte, caracterizat de claritate si sportivitate, dublate de un aer tineresc. Caracterul dinamic al masinii este accentuat de gama de elemente de design care aduc la un nou nivel trendurile in materie.

Prezentand un concept car de un asemenea calibru, Kia Motors Corporation face un pas inainte in procesul de tranzitie catre un producator de talie mondiala orientat catre design. Kia No 3 a fost creat special pentru piata europeana de designerul sef Gregory Guillaume la Centrul European de Design Kia din Frankfurt, sub supravegherea desigenrului sef Peter Schreyer. Conceptul reliefeaza noul limbaj al designului Kia atat in tratarea suprafetelor si curgerea liniilor, cat si in conceperea partii din fata, elemente care sunt desemnate sa apara pe toate modelele viitoare ale Kia.

Designul modelului Kia No 3 este unul tineresc si proaspat, progresiv si totodata consistent. Proportiile puternice si liniile dinamice ofera masinii un izbitor look sportiv care-l diferentiaza de celelalte compacte. Ampatamentul lung si inaltimea generoasa ofera toate reperele si calitatile tipice unui MPV. Confortul extra si spatiul sunt asigurate de ergonomia aproape perfecta si pozitia de condus mai inalta carora li se adauga folosirea inteligenta a spatiului. Scaunele din spate sunt reglabile independent, atat prin culisare, cat si prin pliere.

Kia No 3 se prezinta ca un trend-setter pentru o noua generatie de compacte, indeplinind cu convingere cererile unui vehicul modern si expunandu-si cu mandrie stilul propriu. Masina nu se evidentiaza doar printr-o gama larga de idei si detalii, ci si prin conceptul consistent, holistic al designului, cu adevarat armonios in fiecare aspect.

Kia No 3: un concept care arata viitorul
Kia No 3 combina spiritul puternic si valoarea practica intr-un mod inovativ si inedit. Este un concept car absolut perfect in prezentarea cu consistenta atat a imaginii Kia, cat si a noii filosofii de desing care se va rasfrange si asupra celorlate modele din gama.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, concept, salonul auto de la geneva, kia, no 3, kia no 3

0 Comentarii pentru Mobilitate urbana cu nuanta sport


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile