MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Motoarele TSI de la Volkswagen premiate din nou
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Motoarele TSI de la Volkswagen premiate din nou

Motoarele TSI de la Volkswagen premiate din nou


poze Motoarele TSI de la Volkswagen premiate din nou

• Sistemul Twincharger câstiga premiul TechnoBest, pentru Europa centrala si de est, pentru combinatia dintre compresor mecanic si turbina de supraalimentare
• La Istanbul, un juriu format din reprezentantii a 15 natiuni a acordat locul 1 motoarelor TSI

Bucuresti, 27 februarie 2008 - Concernul Volkswagen a fost premiat la Istanbul, cu renumitul premiu pentru tehnologie „TechnoBest”. Premiul a fost decernat de Uniunea Pietelor de Automobile din Europa Centrala si de Est. Pentru membrii juriului, TSI reprezinta un progres considerabil în domeniul motoarelor pe benzina.

Motoarele TSI cu compresor mecanic si turbina de supra-alimentare ating puteri între 103 kW / 140 CP si 125 kW /170 CP. Sistemul „Twincharger” este utilizat pentru seriile Golf, Golf Plus, Golf Variant, Jetta, Touran si Tiguan. Pentru a exprima avantajele TSI, este suficienta o singura fraza: „Putere maxima la un consum minim!” În întreaga lume, circula aproximativ 127.000 de automobile Volkswagen dotate cu motoare TSI.

Din punct de vedere tehnic, în cazul motoarelor de serie mare, combinatia dintre compresor mecanic si turbina de supra-alimentare este nemaiîntâlnita pâna în prezent. Compresorul realizeaza putere la turatii reduse si asigura o pornire rapida.

Deoarece motoarele TSI au o capacitate cilindrica mica, se reduc semnificativ consumul de carburant si emisiile de CO2. Toate modelele TSI de pe piata pot fi combinate, alternativ, si cu transmisie cu dublu ambreiaj DSG. Motoarele TSI au putut, astfel, înca de la debutul lor, sa câstige premii renumite în întreaga lume. În 2006 si 2007, acestea au câstigat premiul „Motorul anului”.

Premiul pentru tehnologie, „TechnoBest” este decernat în cadrul competitiei „Autobest”, de jurnalisti renumiti din Bulgaria, Cipru, Croatia, Macedonia, Serbia, Muntenegru, România, Slovacia, Turcia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Cehia, Rusia si Grecia.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, volkswagen, vw, emisii de noxe reduse, emisii reduse, consum de combustibil redus, golf, premiu, volkswagen golf, vw golf, tsi, dsg, tiguan, vw tiguan, volkswagen tiguan, jetta, volkswagen jetta, vw jetta, touran, golf plus, golf variant, vw touran, volkswagen touran, volkswagen golf variant, volkswagen golf plus, vw golf variant, vw golf plus, motorul anului, technobest

0 Comentarii pentru Motoarele TSI de la Volkswagen premiate din nou


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile