MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI

NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI


poze NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI

NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI-1 NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI-2 NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI-3
NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI-4

Nissan a prezentat o noua tehnologie prin care se poate afla daca soferul autoturismului a baut, iar daca alcoolemia sa este ridicata, masina nu porneste. Mecanismul revolutionar include senzori pentru respiratie, senzori ce analizeaza transpiratia palmelor si o camera de luat vederi care scaneaza retina si determina capacitatea de reactie vizuala. Aceasta noua tehnologie se afla în continuare în studiu, urmând sa fie introdusa pentru a reduce numarul victimelor accidentelor rutiere. Prototipul Nissan Pivo, masina electrica ce ofera o multime de avantaje celor care au nevoie de o masina de oras usor de condus, va putea beneficia de noua tehnologie în 2015.

Pivo s-a bucurat de un real succes în rândul cunoscatorilor, fiind prezentata la Nissan Advanced Technology Center. Masina electrica nu este daunatoare mediului, si, în plus, prin design-ul ei futuristic, pare sa aiba toate avantajele.

Cea mai interesanta caracteristica a masinii este cabina ovala a soferului, care se roteste, eliminând necesitatea marsarierului. Vizibilitatea excelenta oferita de constructia masinii o transforma într-un model fiabil, dar foarte cochet, în acelasi timp.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, nissan, electric, vehicul electric, masina electrica, pivo, nissan pivo

0 Comentarii pentru NISSAN PIVO DETERMINA ALCOOLEMIA SOFERULUI


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile