MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, NISSAN VA REDUCE PRODUCTIA DIN JAPONIA
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

NISSAN VA REDUCE PRODUCTIA DIN JAPONIA

NISSAN VA REDUCE PRODUCTIA DIN JAPONIA


poze NISSAN VA REDUCE PRODUCTIA DIN JAPONIA

Nissan Motor Co., al treilea producator auto al Japoniei, a anuntat vineri ca va reduce productia la doua centre din Japonia pe fondul scaderii cererii de pe piata nipona. Purtatorul de cuvânt al companiei, Pauline Kee, nu a dezvaluit amploarea acestei reduceri a productiei, precizând doar ca este vorba de doua centre de productie, Kanagawa si Tochigi. Cotidianul Nikkei a raportat de curând ca producatorul nipon intentioneaza sa reduca productia cu 20 procente la fiecare din cele doua fabrici. Capacitatea de productie la centrul Kanagawa este de 334.000 de unitati anual în timp ce la Tochigi se produc anual 192.000 de unitati.

Luna trecuta, Nissan a redus cu 12 la suta valoarea estimarilor anuale de profit, dupa scaderea cu 22,6 procente a profiturilor din perioada octombrie - decembrie. Presedintele Carlos Ghosn a declarat ’o criza de performanta’ la producatorul auto nipon. Fiecare din cele doua fabrici au doua linii de productie în doua schimburi. Pe câte o linie de la fiecare fabrica, personalul va fi redus de la doua schimburi la unul, între aprilie si iunie, a precizat Kee. Reducerea profiturilor în trimestrul patru al anului trecut a fost cauzata de cresterea preturilor componentelor, consolidarea competitiei si încetinirea vânzarilor.

Profiturile nete au scazut la 104,5 miliarde yeni (870,8 milioane dolari sau 66,8 milioane euro), în perioada octombrie - decembrie, care este de fapt trimestrul trei al anului fiscal 2006, pentru compania nipona. În trimestrul trei al anului fiscal 2005, profiturile nete au fost de 135 miliarde yeni. Nissan a redus, de asemenea, valoarea estimarilor pentru anul fiscal 2006 (care se va încheia la 31 martie) cu 12 la suta. La nivel global, vânzarile companiei nipone au scazut cu trei procente, cifrându-se la 795.000 de autovehicule.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, statistici, vanzari, productie, nissan

0 Comentarii pentru NISSAN VA REDUCE PRODUCTIA DIN JAPONIA


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile