MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Noul Ford Fiesta
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Noul Ford Fiesta

Noul Ford Fiesta


poze Noul Ford Fiesta

Noul Ford Fiesta-1 Noul Ford Fiesta-2 Noul Ford Fiesta-3
Noul Ford Fiesta-4 Noul Ford Fiesta-5 Noul Ford Fiesta-6

Noul Ford Fiesta este primul produs major ce face parte din procesul de dezvoltare globala a companiei. Aceasta noua masina de clasa mica va duce mai departe numele care timp de 30 de ani a însemnat succes si dinamism în Europa, fiind deja cunoscut si pe alte piete din Asia, Australia si America de Sud.

„Noul Ford Fiesta capteaza fiecare aspect ce a definit Ford drept lider al pietelor europene în clasa mica, fiind construit având drept baza designul si calitatile dinamice de condus”, a spus Mark Fields, presedintele Ford Motor Company. „Când va ajunge în America de Nord, în 2010, noul Ford Fiesta va stabili noi standarde în segmentul masinilor compacte”.

Productia europeana a noului Ford Fiesta va începe în toamna anului 2008, la uzina companiei din Cologne, Germania. Mai târziu, pe masura ce va creste cererea, uzina din Valecia va mari capacitatea liniilor de productie în 2009. În comunicatul oficial Ford, nu se mentioneaza nimic despre asamblarea noului model în România, dar este de înteles având în vedere suspiciunile Comisiei Europene asupra contractului încheiat cu partea româna, verdictul final fiind asteptat pâna la începutul lunii martie.

Noua gama de vehicule Ford Fiesta va introduce o serie de noutati în segmentul masinilor mici, incluzând, începând cu sfârsitul anului 2008, un nou model în gama Ford ECOnetic, ce promite emisii de CO2 sub 100 grame/km.




Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, ford, piata europeana, emisii de noxe reduse, productie, emisii reduse, ford fiesta, fiesta, econetic

0 Comentarii pentru Noul Ford Fiesta


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile