MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Noul Opel Insignia un nume nou pentru o era noua
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Noul Opel Insignia un nume nou pentru o era noua

Noul Opel Insignia un nume nou pentru o era noua


poze Noul Opel Insignia un nume nou pentru o era noua

Rüsselsheim. Urmatoarea generatie Opel de autovehicule de clasa medie promite un progres radical. Noua familie de modele, care va fi lansata la salonul auto de la Londra în iulie 2008, stabileste standardele privind tehnologia si designul marcii Opel si a segmentului de piata pentru clasa medie. Pentru a demara deja procedurile, Opel a anuntat astazi numele noului model: Opel Insignia. Noua familie Insignia va fi produsa la fabrica principala Opel din Rüsselsheim, una dintre cele mai moderne unitati de constructie a automobilelor din lume.

„Dinamismul este una dintre valorile de baza ale marcii Opel. La noul model Opel Insignia, aceasta caracteristica definitorie este obtinuta cu ajutorul unui tren de rulare cu o tehnologie sofisticata, a sistemelor de siguranta activa si a interfetei dintre sofer si autovehicul. Nivelurile de confort si de protectie a mediului asigurate de Insignia nu au rival nici chiar printre adversarii sai mult mai scumpi," a declarat Alain Visser, Directorul general de Marketing al General Motors Europa. Prin gama Insignia, Opel îsi continua strategia de a facilita accesul la tehnologia avansata pentru mai multi clienti.

Când este vorba de design-ul noii masini, Visser afirma, „O privire mai atenta asupra conceptului nostru inovator GTC ofera o imagine clara asupra noului limbaj atragator al designului Opel."

Începutul traditiei modelelor Opel moderne, din clasa medie, dateaza din 1970, când a fost lansata gama Ascona, din care s-au vândut 4,4 milioane de unitati timp de trei generatii. Aceasta a fost urmata de Vectra în 1988, care anunta o noua epoca de modele Opel inovatoare. Cu aproape 5,5 milioane de unitati vândute pâna în prezent, Opel Vectra este unul dintre jucatorii cheie din segmentul de piata al clasei medii.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, opel, salon auto, gm, general motors, concept, opel insignia, insignia, gtc, opel vectra, salonul auto de la londra, opel gtc, vectra, ascona, ople ascona

0 Comentarii pentru Noul Opel Insignia un nume nou pentru o era noua


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile