MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Noul Volkswagen Golf 6
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Noul Volkswagen Golf 6

Noul Volkswagen Golf 6


poze Noul Volkswagen Golf 6

Volkswagen va prezenta în luna octombrie cea de-a sasea generatie Golf. Initial vor fi vândute variantele de caroserie cu trei sau cinci usi.

Caroseria modelului Golf 6 a primit liniile caracteristice ale noului limbaj de design VW. Izolarea fonica si confortul ce caracterizeaza modelul Golf VI, impun noi standarde pentru clasa sa, iar sistemele inovative si tehnologia transmisiilor ofera o economie de combustibil de pâna la 28 %, si atât versiunile cu benzina cât si cele diesel se încadreaza în standardele de poluare Euro 5.

Proprietatile ergonomice ale interiorului au fost de asemenea si mai mult dezvoltate. De exemplu toate sistemele de control printre care sistemul Climatronic si geamurile electrice, sunt acum mai usor de folosit.

Proprietatile acustice ale masinii sunt sustinute si de silentioasele motoare TDI common rail, ce intra pentru prima data în dotarea modelului Golf. Motoarele TDI dezvolta între 90 si 170 CP, de asemenea VW va oferi si doua noi motoare TDI de 2.0 litri ce vor dezvolta 110 si 140 CP. Toate motoarele diesel sunt dotate cu filtru de particule.

Gama de motorizare aleasa este extrem de eficienta, motorul entry-level de 110 CP necesita un consum de numai 4.5 litri/100 km având emisii de CO2 de 119g/km, aceste valori reprezentând o reducere de 0.6 litri. Chiar si versiunea cu 140 CP consuma numai consuma numai 4.9 litri /100km.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, volkswagen, vw, tdi, golf, euro 5, volkswagen golf, vw golf, common-rail

0 Comentarii pentru Noul Volkswagen Golf 6


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile