MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, O Dacia pe minut
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

O Dacia pe minut

O Dacia pe minut


poze O Dacia pe minut

Incepand din a doua jumatate a lunii ianuarie 2008, uzina de la Mioveni a trecut la o cadenta de fabricatie de 61,3 vehicule/ora, cadenta record in istoria uzinei. Practic, in prezent, la fiecare 52 de secunde, un vehicul iese de pe liniile de montaj ale uzinei Dacia. Din cele 1.300 de vehicule produse zilnic, 690 de vehicule sunt Logan berlina, 560 sunt Logan MCV si 50, Logan VAN.

Pentru atingerea cadentei actuale, Dacia a angajat in ultima perioada aproape 900 de noi salariati numai in cadrul Uzinei Vehicule.

In 2007, uzina de la Mioveni a produs 222.914 vehicule. Actuala majorare de cadenta va permite ca, in 2008, sa se ajunga la o productie totala de peste 310.000 de vehicule.

Alaturi de gama actuala, alcatuita din modelele Logan berlina, Logan MCV si Logan VAN, doua noi vehicule vor iesi, in acest an, de pe liniile de asamblare ale uzinei Dacia. Este vorba despre Logan Pick-Up, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Bucuresti si de un model bicorp, derivat din modelul Renault Sandero.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, dacia, renault, statistici, logan, productie, dacia logan, sandero, dacia sandero, logan mcv, dacia logan pick-up, logan pick-up, dacia logan mcv, mioveni, salonul auto de la bucuresti, logan van, dacia logan van

0 Comentarii pentru O Dacia pe minut


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile