MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului

O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului


poze O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului

O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului-1 O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului-2

O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului

   - Modelul urban al Opel este câstigatorul optiunii publicului în cadrul Autonis
   - Peste 50.000 de comenzi pentru ADAM înregistrate pâna acum


Un vot 100% convingator: Opel ADAM este, cu 39,4% din optiuni, câstigatorul categoriei ‘masina mica’ a Autonis, repectatul premiu acordat de publicul auto motor and sport din perspectiva celor mai bune inovatii de design ale anului. În jur de 18.000 de cititori si-au manifestat preferintele fata de 104 modele din opt categorii. Inteligentul ADAM a primit cele mai multe voturi în toate categoriile si a luat conducerea, primind cu 18 procente mai mult decât candidatul plasat pe locul doi.

Victoria decisa a lui ADAM este înca o dovada a coerentei filosofiei de design a Opel. Prezenta atractiva, cabina stilizata si posibilitatile de personalizare practic nelimitate sunt pe gustul cititorilor si ale clientilor Opel. ADAM este produs în Germania, la fabrica Opel de la Eisenach, în care compania a anuntat în august investitii suplimentare de 8 milioane de euro. Modelul a depasit recent pragul de 50.000 de comenzi.

La începutul lunii septembrie, Opel a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt o editie limitata ADAM: ADAM Black Link si ADAM White Link sunt echipate standard cu sistemul de infotainment IntelliLink si functia de comanda vocala Siri Eyes Free. Variantele ADAM Black Link si White Link reflecta aspectul tipic al smartphone-urilor în negru sau alb, având accente din aluminiu periat. Astfel, acestea reprezinta un amestec perfect între tehnologiile ultramoderne de infotainment si conectivitate cu un design curat, inspirat din domeniul tehnic.

În plus, atragatorul Opel ADAM îsi va consolida pozitia de campion al personalizarii pe parcursul lunilor viitoare cu mai multe optiuni pentru interior si exterior. Acum sunt adaugate si culori noi pentru caroserie si acoperis, modele noi de jante si elemente noi de decor, pentru a spori posibilitatile de personalizare. Interiorul modelului ADAM straluceste în culori si elemente grafice noi ale panoului de instrumente, consolei centrale si usilor, precum si datorita tapiteriei noi a scaunelor si elementelor de design suplimentare ale plafonului. Toate acestea maresc foarte mult posibilitatile de personalizare, cumparatorii modelului ADAM putând sa-si creeze autovehicul visat.
Vezi stiri auto despre:
opel, opel adam

0 Comentarii pentru O masina mica cu prezenta mare: Opel ADAM este vedeta spectacolului


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile