MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, PUBLICITATEA FACUTA PE MASINI PRINDE TEREN
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

PUBLICITATEA FACUTA PE MASINI PRINDE TEREN

PUBLICITATEA FACUTA PE MASINI PRINDE TEREN


poze PUBLICITATEA FACUTA PE MASINI PRINDE TEREN

Proprietarii masinilor pot câstiga între 50 si 150 de euro lunar, daca sunt de acord sa lipeasca pe automobilul personal un autocolant. Este doar o metoda alternativa pentru companiile care vor sa-si faca publicitate. Însa, pentru soferi înseamna mare lucru. Si asta pentru ca-si pot cumpara masini în leasing, iar lunar pot plati rata din reclama care apare pe masina.

Acest gen de publicitate exista în România de un an de zile. Totusi, acum a pornit adevarata nebunie. Si asta pentru ca firmele ofera din ce în ce mai multi bani. Diferenta se face în functie de anul fabricatiei, de puterea masinii, de marca. Si bineînteles, de marimea autocolantului.

Asa ca, daca ai o masina, dar nu mai veche de sapte ani, poti sa faci un contract pe o perioada de un an cu una dintre cele trei firme din tara care se ocupa cu acest gen de publicitate. Astfel, cei care vor sa cumpere o masina în leasing pot plati rata chiar din banii pe care-i primesc din reclama cu autocolante. O alta conditie pe care soferii trebuie s-o îndeplineasca este aceea de a parcurge zilnic minim 20 de km, iar masina trebuie sa fie curata, astfel încât reclama sa fie vizibila.

De asemenea, soferii îsi pot alege genul de reclame care vor sa apara pe autoturism, si asta pentru ca se vrea o colaborare cât mai lunga.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, marketing, leasing, publicitate

0 Comentarii pentru PUBLICITATEA FACUTA PE MASINI PRINDE TEREN


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile