MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A

PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A


poze PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A

PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A-1 PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A-2 PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A-3

Compania nipona Toyota Motor Corp. a prezentat marti specificatiile tehnice ale conceptului Lexus LF-A, dupa ce acesta a fost prezentat în premiera la salonul auto North American International Auto Show de la Detroit, informeaza Kyodo. Noul supercar este echipat cu un propulsor V10 de cinci litri si dezvolta 500 cai putere. Cu o viteza maxima constructiva de 320 kilometri pe ora, bolidul va deveni un concurent real pentru super-sportivele europene. Oficialii Toyota au declarat ca, prin intermediul conceptului LF-A, doresc sa mareasca gama de modele Lexus si sa îi îmbunatateasca imaginea.

Acestia au adaugat ca data intrarii în productie si pe piata va fi stabilita ulterior. Într-o actiune similara, Toyota a prezentat noul model Lexus IS-F sedan, care va avea o putere de aproximativ 400 cai putere. IS-F este o versiune mai performanta a lui IS Lexus sedan, lansat anterior. Inginerii Toyota au echipat noul model cu un motor V8 de cinci litri. Toyota, cel mai mare constructor de automobile din Japonia, va lansa masina pe piata nipona la sfârsitul acestui an, urmând ca la începutul lui 2008 sa îl lanseze în Statele Unite si Europa.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, toyota, concept, v8, motor v8, salonul auto de la detroit, lexus, v10, motor v10, lf-a, lexus lf-a, is-f sedan, lexus is-f sedan

0 Comentarii pentru PUTERE MAXIMA PENTRU LEXUS LF-A


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile