MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Pentru soferii responsabili beneficiile sunt pe masura
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Pentru soferii responsabili beneficiile sunt pe masura

Pentru soferii responsabili beneficiile sunt pe masura


poze Pentru soferii responsabili beneficiile sunt pe masura

Generali Asigurari continua procesul de educare a pietei, rol asumat la inceputul acestui an, prin lansarea unei campania de comunicare CASCO – „Pentru soferii responsabili, beneficiile sunt pe masura”. Campania se va desfasura in perioada 29 septembrie-14 noiembrie, pe canalele print, radio si Internet. Obiectivul principal il constituie incurajarea unui comportament prudent in trafic, prin comunicarea recompenselor oferite de produsul CASCO Generali: prime de asigurare mai mici pentru soferii responsabili si serviciile de calitate pe care le ofera compania - plata rapida a daunelor, decontarea directa cu peste 400 de service-uri din intreaga tara si asistenta rutiera 24/7. Campania este dezvoltata de catre agentia de publicitate Prospero si va fi sustinuta de o campanie dedicata de relatii publice, prin Free Communication.

„Campania se doreste a fi mai mult decat comunicarea unui produs, prin componenta educationala pe care o include. Incurajam soferii auto care au grija de bunul pe care il asigura si implicit de propria viata, care nu se aventureaza in trafic si nici nu isi fac un scop in sine din a deschide nenumarate dosare de daune. Ne dorim practic sa incurajam un comportament responsabil in trafic, prin acordarea unor beneficii reale conducatorului prudent”, a declarat Radu Ionescu, Sef Birou Asigurari Auto Generali Asigurari.

„Targetul campaniei il reprezinta toate persoanele posesoare de autovehicule, dar ne adresam, in special, celor cu varsta cuprinsa intre 27 si 45 de ani, in egala masura barbati si femei. Ii avem in vedere pe cei dornici sa afle mereu lucruri noi, pentru care confortul personal este mai important decat moda si care achizitioneaza doar ceea ce le este util. Pentru ei, asigurarea este foarte importanta in cazul aparitiei unor evenimente nedorite, incheierea unei polite presupune implicare si este rezultatul unui proces rational. Pe de alta parte, cauta companii care ofera servicii de calitate”, a completat Daniela Casapu, Head of Marketing and Communication Generali Asigurari.
Vezi stiri auto despre:
masini, marketing, promotie, casco, asigurari, polita casco

0 Comentarii pentru Pentru soferii responsabili beneficiile sunt pe masura


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile