MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Porsche arata masina ecologica de curse la Salonul Auto Geneva
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Porsche arata masina ecologica de curse la Salonul Auto Geneva

Porsche arata masina ecologica de curse la Salonul Auto Geneva


poze Porsche arata masina ecologica de curse la Salonul Auto Geneva

Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG cu sediul în orasul Stuttgart din Germania, îsi propune ca la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta, sa prezinte o gama de automobile ecologice si economice. Show-ul, care va avea loc între 6 – 16 martie, este o ocazie ideala de a dezvalui cele mai importante tendinte ale urmatorului sezon auto.

La standul Porsche vor fi prezentate diverse automobile, începând cu un prototip al viitoarei versiuni a super-eficientului Cayenne Hybrid, pâna la Porsche RS Spyder. Acesta din urma, cea mai de succes masina de curse din seria American Le Mans, si-a obtinut cele opt victorii din palmares în 2007 utilizând combustibilul ecologic E 10, care contine un amestec cu 10% bio-etanol. Mai mult decât atât, toate modelele celei de-a doua generatii Cayenne dispun de o motorizare bazata pe motoare economice speciale cu injectie directa de benzina. Toate aceste motoare utilizeaza cu pâna la 15% mai putin combustibil.

În sectorul masinilor sport, Porsche profita de Salonul Auto de la Geneva pentru a-si consolida pozitia cu noul Boxster RS 60 Spyder, prezentat în premiera la acest salon, precum si cu cele doua modele 911 Turbo Cabriolet si 911 GT2. Aceste modele reprezinta o marturie a experientei acumulate de-a lungul deceniilor de Porsche în construirea unor automobile usoare si cu un consum eficient. Chiar si în cadrul constrângerilor actuale mult mai severe privind protectia mediului, raportul optim putere – greutate al acestor automobile (relatia dintre greutatea unei masini si performantele acesteia) asigura o dinamica ultra performanta la rulare, combinata cu o placere unica la volan.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, curse, salonul auto de la geneva, ecologic, economic, porsche, american le mans, 911 gt2, porsche 911 turbo cabriolet, 911 tubo cabriolet, porsche boxster rs 60 spyder, boxster rs 60 spyder, bio-etanol, e10, porsche rs spyder, rs spyder, porsche cayenne hybrid, cayenne hybrid, porsche 911 gt2

0 Comentarii pentru Porsche arata masina ecologica de curse la Salonul Auto Geneva


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile