MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Posesorii de Mazda din Germania sunt foarte multumiti
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Posesorii de Mazda din Germania sunt foarte multumiti

Posesorii de Mazda din Germania sunt foarte multumiti


poze Posesorii de Mazda din Germania sunt foarte multumiti

Bucuresti, 2 iulie 2008 – Mazda este unul dintre brand-urile auto cu o crestere exponentiala în Europa. Câtiva dintre factorii care contribuie la acest succes sunt calitatea si fiabilitatea vehiculelor produse de constructorul nipon, precum si servicile acordate clientilor, superioare celor asigurate de competitie. Acest lucru a fost confirmat din nou de studiul privind satisfactia clientilor (2008 Customer Satisfaction Index – CSI) realizat în Germania de catre compania J.D. Power si Asociatii. Studiul a vizat aproximativ 20.000 de persoane care detin autovehicule înregistrate în perioada 2005-2006 si include companii auto, modele individuale în ansamblu si separate pe clase, departajate în functie de calitate, atractivitate, costuri si operatiuni de service.

La studiu au participat 103 modele, întrebarile referindu-se la manevrabilitate, frânare, motor, ergonomia din interior si la alte elemente. Doar zece vehicule au obtinut cel mai ridicat calificativ posibil – “foarte satisfacut” – iar dintre acestea, doua au fost modele Mazda – Mazda6 (clasata pe locul 4) si Mazda3 (pe locul 6). Îmbunatatirea fata de editia anterioara este semnificativa, cele doua modele plasându-se cu patru, respectiv doua locuri mai sus.

Modelele Mazda s-au pozitionat foarte bine si în cadrul sectiunii care a clasificat vehiculele participante în functie de segmentul caruia îi apartin. Mazda3 a obtinut locul doi în clasamentul segmentului compact – cu un procentaj de 84,4%, surclasând BMW 1 si aflându-se la o diferenta de doar 0,02% de locul întâi. Mazda5 a reusit de asemenea o pozitie doi în segmentul MAV – cu 82,6%, la o diferenta de 1,5% de primul loc, în timp ce Mazda6 si-a aparat pozitia a patra obtinuta în 2007 în segmentul mediu – cu 85,4%. Aceste rezultate s-au concluzionat printr-un loc cinci în clasamentul general format din 23 de producatori, Mazda fiind plasata în fata unor brand-uri precum Mercedes-Benz, Opel, Volskwagen si a tuturor marcilor franceze.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, opel, bmw, mazda, volkswagen, mercedes benz, vw, mazda6, mazda3, mazda5

0 Comentarii pentru Posesorii de Mazda din Germania sunt foarte multumiti


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile