MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Premiere europene si mondiale pentru Chevrolet la Paris
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Premiere europene si mondiale pentru Chevrolet la Paris

Premiere europene si mondiale pentru Chevrolet la Paris


poze Premiere europene si mondiale pentru Chevrolet la Paris

Chevrolet va fi una din stelele care vor straluci luna viitoare la Salonul Auto de la Paris, cu doua premiere mondiale si doua europene care acopera segmentul berlinelor, al monovolumelor de familie, al autovehiculelor sport si al autovehiculelor electrice.

· În premiera mondiala: noua berlina Cruze
Designul dinamic de „coupé cu patru usi” ridica stacheta în segmentul autovehiculelor compacte cu valoare ridicata. Urmând a fi pus în vânzare din luna martie a anului viitor, modelul Cruze reprezinta o reinterpretare dramatica a berlinei traditionale, afisând noul limbaj stilistic global al marcii Chevrolet care devine o semnatura a tuturor produselor noi decorate cu simbolul papionului auriu. Câteva din temele „marcante” ale designului sunt stilizarea curbata a partii anterioare, linia concava definitorie a umerilor si semnatura Chevrolet, „dublul post de conducere”.

· În premiera mondiala: modelul de prezentare Orlando
Indicând intrarea marcii Chevrolet în segmentul monovolumelor compacte, cu sapte locuri, modelul de prezentare Orlando exploreaza potentialul ideii de a aduce stilul de caroserie SUV, pe cel al monovolumelor de familie si pe cel autovehiculelor break împreuna, într-o structura unitara. Alura musculoasa îi confera înfatisarea gata de actiune a unui SUV, dar arhitectura inspirata din cea a autoturismelor îi confera dinamism si manevrabilitate usoara la rulare, un raport excelent între eficienta si consum si acces facil în habitaclu. Acesta cuprinde trei rânduri de scaune adaptabile, dispuse în stilul unei sali de cinema, iar spatiul necesar transportului este printre cele mai ample din categoria monovolumeor compacte de familie.

· În premiera europeana: renasterea modelului Chevrolet Camaro
Faima istorica a modelului coupé Camaro renaste astazi prin stilizarea moderna a noului autovehicul, care ramâne totusi credincios farmecului sau traditional. Datorita aspectului puternic si caroseriei joase, dar si reînnoirii elementelor stilistice caracteristice, noul Camaro aduce un omagiu mostenirii sale bogate, fara a ramâne închistat într-un stil „retro”. Iar puternicul motor V8 de 6,2 litri si 400 cp/294 kW dotat cu sistem activ de management al consumului face ca înfatisarea acestuia sa fie secondata de o forta pe masura.

· În premiera europeana: modelul Chevrolet Volt este pregatit sa intre în productie
Versiunea finala, pregatita sa înceapa productia de serie, a modelului Chevrolet Volt E-REV (autovehicul electric cu autonomie extinsa) este un autovehicul cu patru locuri, cu tractiune pe puntea fata, propulsat exclusiv de un motor electric. Atunci când este încarcat la maximum, setul de acumulatori litiu-ion permite efectuarea unor calatorii de pâna la 60 km. Pentru perioadele mai lungi se activeaza un motor pe benzina compatibil cu bioetanol E85, utilizat ca generator de energie electrica pentru extinderea autonomiei. Designul aerodinamic unic al productiei de serie are la rândul sau o contributie la economisirea combustibilului si la îmbunatatirea performantelor de rulare. GM estimeaza ca soferii care conduc zilnic 100 km pot economisi circa 2.000 de litri de benzina anual fata de situatia în care ar conduce un autovehicul de dimensiuni similare, cu consum mediu de 9,4 l/100 km.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, chevrolet, gm, general motors, suv, salonul auto de la paris, v8, electric, motor v8, motor electric, coupe, chevrolet cruze, chevrolet volt, cruze, chevrolet camaro, camaro, volt, chevrolet orlando, e85, orlando, bioetanol

0 Comentarii pentru Premiere europene si mondiale pentru Chevrolet la Paris


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile