MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Profit record pentru Grupul Fiat
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Profit record pentru Grupul Fiat

Profit record pentru Grupul Fiat


poze Profit record pentru Grupul Fiat

Grupul Fiat a încheiat cel de-al doilea trimestru al anului 2008 cu un profit operational si venituri record, cele mai mari din istoria sa

Veniturile provenite din toate activitatile grupului au atins suma de 17 miliarde de euro, cu 12% mai mult decât în aceeasi perioada a anului 2007, în timp ce profitul operational s-a ridicat la 1,13 miliarde euro, cu 19,6% mai mult decât în perioada similara a anului 2007, fiind de altfel si pentru prima oara când se depaseste suma de un miliard de euro pe un trimestru.

S-au înregistrat, de asemenea, cele mai mari volume în vânzarile de autoturisme din ultimul deceniu al grupului. Astfel, în trimestrul doi s-au comercializat 65 000 unitati Fiat Panda, 93 000 Grande Punto, 28 000 Fiat Bravo si 53 000 Fiat 500.

Previziunile pentru anul 2008 au fost reafirmate, cifrându-se la 63 miliarde euro venituri nete si 3,4 – 3,6 miliarde euro profit operational.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, statistici, vanzari, fiat, fiat 500, 500, fiat panda, fiat grande punto, fiat bravo, grande punto, bravo, panda

0 Comentarii pentru Profit record pentru Grupul Fiat


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile