MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK

REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK


poze REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK

REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK-1 REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK-2 REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK-3

La New York se deschide vineri Salonul International de Automobile. Editia din acest an e axata pe reducerea poluarii si a consumului de benzina. Americanii au dispus, pâna nu de mult, de benzina ieftina din abundenta si s-au obisnuit cu vehicule mari si puternice. Acum, lucrurile s-a schimbat. Petrolul e din ce în ce mai scump, dolarul s-a depreciat iar recesiunea bate la usa.

Marile firme de automobile s-au adaptat si ofera tot felul de tehnologii alternative de propulsie, pe lânga traditionalele motoare Diesel sau pe benzina. Vizitatorii salonului din New York vor putea, astfel, sa testeze masini cu motoare electrice sau hibride, înzestrate cu celule de combustibil sau alte tipuri de baterii.

Expertii considera ca, în cele din urma, una dintre aceste tehnologii se va impune si va scoate din uz motoarele cu benzina. Salonul propune si inovatii mai îndraznete. Un constructor a realizat o masina-avion, cu aripi retractabile care-i permit sa decoleze si sa se deplaseze prin aer la fel de usor ca pe sosea.

Concernul Ford expune un nou prototip de taxi pentru New York, cu o înaltime de un metru si 80 de centimetri, care-l face mult mai comod pentru pasageri, si bineînteles cu un consum redus.

Chiar si bogatii sunt interesati sa-si scada cheltuielile cu benzina. Marca Lincoln le propune o limuzina dotata cu un sistem care descopera, cu ajutorul satelitului, benzinariile unde carburantul este cel mai ieftin.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, salon auto, ford, economic, prototip, salonul auto de la new york, lincoln, concum de combustibil redus

0 Comentarii pentru REDUCEREA POLUARII LA SALONULUI AUTO DE LA NEW YORK


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile