MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, RENAULT A DEMARAT PRODUCTIA NOULUI TWINGO
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

RENAULT A DEMARAT PRODUCTIA NOULUI TWINGO

RENAULT A DEMARAT PRODUCTIA NOULUI TWINGO


poze RENAULT A DEMARAT PRODUCTIA NOULUI TWINGO

Constructorul auto francez Renault a demarat joi productia noului Twingo, cel de-al treilea vehicul al planului Renault ’Contract 2009’, la uzina Novo Mesto din Slovenia. Pentru lansarea acestui model la uzina sa din Slovenia, Renault a investit aproximativ 400 milioane euro si a angajat 700 noi muncitori. Începând cu luna mai, capacitatea maxima de productie a uzinei Novo Mesto va fi de 210.000 autovehicule pe an, Twingo si Clio II cumulat. Noul Twingo îsi va face debutul la data de 15 iunie 2007 pe pietele din Franta, Italia si Slovenia, iar din septembrie în restul Europei.

Modelul trebuie sa se ridice la înaltimea predecesorului, Twingo I, vândut în 2,4 milioane unitati de la lansarea sa în 1993 si sa atraga noi clienti la nivel international. În 2006, producatorul auto francez a înregistrat o scadere a vânzarilor cu patru la suta pe plan mondial, cu 2,433 milioane autovehicule vândute, desi în America Latina au fost comercializate 186.284 unitati, cu 13,2 la suta mai multe fata de anul anterior.

Pe piata româneasca, în luna martie 2007, Renault a înregistrat vânzari cu 63 la suta mai mari comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cumulat atingându-se un volum de vânzari pe primul trimestru de peste 5.780 vehicule, cu 41 la suta mai mult decât în perioada similara a anului trecut.

Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, renault, statistici, vanzari, productie, investitie, renault twingo, twingo, clio ii, renault clio ii

0 Comentarii pentru RENAULT A DEMARAT PRODUCTIA NOULUI TWINGO


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile