MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, ROMANIA RISCA SA DEVINA CIMITIRUL DE MASINI UZATE AL EUROPEI
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

ROMANIA RISCA SA DEVINA CIMITIRUL DE MASINI UZATE AL EUROPEI

ROMANIA RISCA SA DEVINA CIMITIRUL DE MASINI UZATE AL EUROPEI


poze ROMANIA RISCA SA DEVINA CIMITIRUL DE MASINI UZATE AL EUROPEI

Premierul Calin Popescu Tariceanu si-a exprimat regretul ca unele partide doresc ca România sa devina „cimitirul” de masini uzate al Europei. El acuza ca aceste formatiuni politice promoveaza mesaje cu caracter populist legate de taxa de prima înmatriculare.

„Îmi pare rau ca sunt înca partide politice care cred ca vocatia României este de a deveni cimitirul sau depozitul de masini uzate ale Europei”, a declarat premierul. El a subliniat ca promovarea unei taxe de poluare auto destinata protectiei mediului este justificata de considerente de ordin ecologic, economic si social, iar protejarea mediului de emisiile autovehiculelor poluante este o politica adoptata de toate tarile europene.

O motiune simpla, depusa de parlamentarii PD-L privind taxa de prima înmatriculare, a fost adoptata de deputati cu o majoritate confortabila. Prin acest document se urmareste anularea taxei si restituirea banilor catre cetateni. Ministerul Finantelor va prezenta, miercuri, în sedinta de Guvern, un nou memorandum care vizeaza urgentarea ordonantei de urgenta privind noua varianta a taxei auto, care va tine cont de votul Parlamentului.


Sursa:
www.Antena3.ro


Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, taxa, taxa de prima inmatriculare, masini second hand, taxa de poluare

2 Comentarii pentru ROMANIA RISCA SA DEVINA CIMITIRUL DE MASINI UZATE AL EUROPEI


[2009-04-01 08:18:47] dan rares
tariceanu si-a urmarit interesele ... fiind importator Citroen nu mai vindea acele masini noi asa de bine si d-asta a tot "luptat" pt taxa auto si a tot incercat sa blocheze accesul la masini second hand din afara
[2009-03-31 12:13:46] iacob valerica
Domnul tariceanu sa coboare la nivelul acelor persoane care sant uitati de guvern si sa nu le ia dreptul de asi pt cumpara o masina dupa posibilitatea pe care o are la un salar de 5000.000 ce masina pot sami cumpar caci datoria celor ce conduc aceasta tara neau dat posibilitatea de a ne cumpara aceste masini dupa salariile pe care ni leau facut ei toti am vrea sa avem posibilitatea de a ne cumpara o masina noua dar nu putem

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile