MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Raportul Anual Audi 2007
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Raportul Anual Audi 2007

Raportul Anual Audi 2007


poze Raportul Anual Audi 2007

· Audi îsi prezinta raportul anual într-un mod inedit
· Cu participarea Jay Leno, Bryan Adams, Wladimir Kaminer si Frank Schätzing

Ingolstadt – Audi adopta o abordare inovatoare în prezentarea succesului sau: la Conferinta Anuala de Presa, brandul celor patru cercuri si-a publicat Raportul Anual pentru 2007, conceput cu creativitate si pasiune. În timp ce sectiunea financiara documenteaza în maniera clasica cifrele impresionante ale celui de-al doisprezecelea an-record consecutiv al Audi, într-o sectiune de 130 de pagini, jurnalisti si celebritati acopera o mare varietate de subiecte legate de mobilitate si stil de viata.

Jay Leno, unul dintre cei mai populari moderatori americani de emisiuni TV nocturne si cel mai avid colectionar de automobile de la Hollywood îsi descrie pasiunea pentru automobile – si pentru modelul supersport Audi R8. Popularul scriitor berlinez Wladimir Kaminer realizeaza descrieri captivante ale situatiei automobilistice cotidiene în timpul erei sovietice în povestirea sa intitulata „Rapid Russians” (Rusi rapizi). Autorul de best-seller-uri Frank Schätzing vorbeste într-un interviu despre responsabilitate, teama si lumea de mâine. Iar Dieter Meier, creierul din spatele legendarei trupe tehno-pop Yello descrie simbioza dintre condus si ascultat.

Raportul anual Audi prezinta un deliciu vizual într-un pictorial de 10 pagini intitulat „O viziune diferita.” În aceasta sectiune noile modele Audi sunt surprinse într-un stil foarte imaginativ de sase artisti diferiti, printre care Bryan Adams, Gabo si Karl Lagerfeld, ale caror fotografii învaluie automobilele într-o lumina fascinanta si inedita.

Raportul Anual Audi pentru 2007 ofera de asemenea un spatiu generos unei game variate de subiecte tehnice interesante. Jurnalistul Thomas Ramge comenteaza conceptul inovator pe care l-a folosit Audi în combinarea sportivitatii cu cerintele legate de mediu. Accentuând eficienta, legendarul sofer de curse Jacky Ickx si fiica sa, Vanina, iau parte la un emotionant duel ecologic în Bruxelles.
Vezi stiri auto despre:
masini, masini noi, statistici, vanzari, audi, audi r8, r8

0 Comentarii pentru Raportul Anual Audi 2007


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile