MASINI.ODAT.RO - stiri auto, articole auto, Restart cu patru puncte
Cauta 

register iconFa-ti cont! login iconIntra in cont!

123auto logo

Restart cu patru puncte

Restart cu patru puncte


poze Restart cu patru puncte

Restart cu patru puncte-1 Restart cu patru puncte-2 Restart cu patru puncte-3

- Obiectiv: 10 puncte la Hunedoara
- 116,2 km impartiti in 15 probe speciale pe asfalt
- Masina noua incepand cu Raliul Clujului 2008

Echipajul Claudiu David / Mihaela Beldie va aborda Raliul Hunedoarei cu doua obiective: victoria in clasamentul general si corectarea recordurilor, detinute din 2006, pe specialele Cincis si Toplita.

A schimba sau nu masina? Aceasta a fost intrebarea cu care Claudiu David si Mihaela Beldie s-au confruntat in ultimele zile. Dupa problemele tehnice aparute la Raliul Banatului Montan, echipa Topp Cars Ungaria a luat decizia de a pregati un Mitsubishi Lancer EVO IX special pentru Claudiu David. „Din pacate timpul a fost foarte scurt intre cele doua etape. Masina noua este aproape gata, dar cred ca ar fi fost o decizie mult prea riscanta sa mergem cu o masina care nu este 100 % pregatita. Astfel, am decis impreuna cu tehnicienii echipei Topp Cars sa luam startul in Raliul Hunedoarei cu aceeasi masina si sa amanam debutul pe noua masina pentru Raliul Clujului”, a spus Claudiu David.

Claudiu David si Mihaela Beldie au luat ultima oara startul in Raliul Hunedoarei in sezonul 2006 si au terminat pe pozitia a treia in clasamentul general. Tot atunci, la volanul unui Mitsubishi Lancer EVO VII au stabilit timpi record pe probele Cincis si Toplita, timpi care nu au fost inca batuti. „Imi plac foarte mult cele doua probe. Sunt foarte tehnice si mi-ar placea sa-mi corectez propriile recorduri la editia din acest an”, a adaugat Claudiu David.

Raliul Hunedoarei 2008 are o lungime totala de 370 km, dintre care 116,2 impartiti in 15 probe speciale. Startul este programat vineri, 9 mai, la ora 14:30. In prima zi a raliului se vor parcurge 4 probe speciale – Almas, Cincis, Toplita, Popesti, si o superspeciala in orasul Deva. Restul de 9 probe speciale plus superspeciala din Hunedoara sunt programate sambata, 10 mai, incepand cu ora 08:30. „Este un raliu interesant, cu doua super speciale si doua probe noi foarte rapide. Acum doi ani am terminat pe podium si sunt sigura ca putem repeta cel putin aceasta performanta in 2008”, a spus Mihaela Bedlie, copilotul echipajului.

Incepand cu etapa a doua a sezonului din Campionatul de Raliuri al Romaniei, noii parteneri ai echipajului cu numarul 111 sunt Vodafone Romania si Volksbank Leasing. „Am vrut sa le multumesc partenerilor pentru sprijin inca de la Resita, cu cat mai multe puncte. Din pacate, din cauza unor probleme tehnice, acest lucru nu a fost posibil. Strategia noastra pentru Raliul Hunedoarei este foarte clara: mergem la victorie pentru ca avem nevoie de toate cele 10 puncte”, a completat Claudiu David.

In 2008, echipajul Claudiu David/Mihaela Beldie conteaza pe sprijinul sponsorilor: Vodafone Romania, Volksbank Leasing, Würth, KMK, Vila Panda, Auto Strak Center, Topp Cars Ungaria, Institutul National de Cercetare pentru Sport si Clinica Dr. Tiron.

Clasament general (dupa etapa a 2-a - Raliul Banatului Montan):
1. Jarkko Miettinen - 15 puncte, 2. Marco Tempestini - 10,5 puncte, 3. Dan Gartofan - 9 puncte, 4. Gergo Szabo - 6 puncte, 5. Manuel Mihalache - 5,5 puncte, 6. Claudiu David – 4 puncte.
Vezi stiri auto despre:
masini, curse, raliu, mitsubishi, campionatul national de raliuri, lancer evo ix, mitsubishi lancer evo ix

0 Comentarii pentru Restart cu patru puncte


Nici un comentariu pentru aceasta stire auto.
Fii tu primul care comenteaza

Comenteaza aceasta stire auto:
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu (nu va fi publicat pe site)
  • * obligatoriu
  • * obligatoriu

Alte stiri auto

SUBMENIU

Masini Noi

Masini Second Hand

Auto Utile